Recept voor bruschetta met tuinbonen en erwten
13 juli 2017
Dit voorgerecht is in 10 minuten te maken. Supersimpel en snel!
Dit voorgerecht is in 10 minuten te maken. Supersimpel en snel!
Boodschappenlijstje:
- 1 kg verse tuinbonen
- 500 gr verse (of bevroren) erwten
- 3 teentjes knoflook
- 50 ml olijfolie extra virgin
- zeezout en versgemalen peper
Aan de slag!
- Dubbeldop de tuinbonen en hak de knoflook fijn.
- Verwarm een pan met olie, voeg alle ingrediënten toe en roerbak 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
- Serveer op knapperig gegrilde broodjes.
Productie: Tessa Klösters. Receptuur: George Borg. Foto’s gerechten: Peter Kooijman. Sfeerfoto’s: Ruud Hoornstra. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Nijhof, Dille & Kamille, Zara Home, &Klevering-Zuid. Met dank aan: Malta Tourism Authority www.visitmalta.com en www.malta.nl, Air Malta www.airmalta.com en Bamboo Farmhouse Gozo www.bamboofarmhousegozo.com.