×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Recept voor ravioli met tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten

Recept voor ravioli met tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten
18.06.2017 -

Deze heerlijke vegetarische pasta staat snel op tafel. Ideaal voor de zondagavond!


Vegetarisch hoofdgerecht, 4 personen

Boodschappenlijstje:
500 g koelverse vegetarische ravioli (bijv. met 4 kazen)
- sap van ½ citroen
- 4 el olijfolie
- 1 teen knoflook, geperst
- 500 g kerstomaatjes, gehalveerd
- 75 g rucola
- 150 g mini-mozzarella
- 50 g geroosterde pijnboompitten

Aan de slag!
1. 
Kook in een ruime pan met water en wat zout de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
2. Klop in een kommetje het citroensap met de olie en knoflook door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
3. Giet de ravioli af en meng direct in een schaal met de dressing, kerstomaatjes en rucola. Verdeel er de mini-mozzarella en pijnboompitten over. Maal er nog wat verse peper over.

Bereidingstijd: 15-20 minuten

Foto: Peter Kooijman

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie