Placeholder

Recept voor Parmezaanse aardappeltjes

Met dit laagje van Parmezaanse kaas en knoflook over de aardappeltjes geef jij jouw aardappeltjes net een tikkeltje meer smaak.

Met dit laagje van Parmezaanse kaas en knoflook over de aardappeltjes geef jij jouw aardappeltjes net een tikkeltje meer smaak.

Hoofdgerecht, 2 personen.

Boodschappenlijstje:

  • 4/5 aardappels
  • 2 teentjes knoflook of een halve theelepel knoflookpoeder
  • scheut olijfolie
  • snufje zout/peper
  • 1 theelepel oregano of tijm
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas

Aan de slag!

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
    Schil eventueel de aardappels en snijd deze in partjes. Je kunt natuurlijk ook kant-en-klare partjes of aardappelpartjes uit de diepvries gebruiken die al zijn voorgebakken.
  2. Pers de teentjes knoflook uit en doe alle ingrediënten in een ingevette ovenschaal.
  3. Meng alles goed door elkaar.
  4. De verse aardappelpartjes kunnen voor circa 30 minuten de oven in. 
     

Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com.

Klik hier voor meer recepten op Vriendin.nl.