Placeholder

Recept voor Naanpizza

Zin in een uitgebreide lunch vandaag? Maak dan deze naanpizza. Yum!

Zin in een uitgebreide lunch vandaag? Maak dan deze naanpizza. Yum!

Snack of lunchgerecht, 4 personen

Boodschappenlijstje:
150 ml passata (tomatensaus)
4 el pesto (potje)
4 afbak-naanbroden naturel
150 g mini-bolletjes mozzarella
4 el grofgeraspte Parmezaanse kaas
enkele basilicumblaadjes
olijfolie om te besprenkelen

Extra: bakpapier

Aan de slag!
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een kommetje de passata met de pesto. Leg de naandbroden op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met het pestomengsel. Verdeel er de mini-mozzarella en Parmezaanse kaas over. Bak de naanbroden 8-10 minuten in de oven. Druppel er nog wat olijfolie over en garneer met de basilicumblaadjes.

Tip! Beleg de pizzaatjes eventueel ook nog met plakjes ham of salami.

Bereidingstijd: 15 minuten.

Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl

Recepten: Tal Maes. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Dille & Kamille, Studio bazar, Bij de Dames, Hans te Kloesse