×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Recept voor spaghetti met gerookte zalm en rucola

Recept voor spaghetti met gerookte zalm en rucola
09.07.2017 -

Lekker: pasta op zondag.


Hoofdgerecht, 4 personen.

Boodschappenlijstje:

-400 g spaghetti
-125 ml crème fraîche
-1 teen knoflook, geperst
-geraspte schil en sap van 1/2 citroen
-200 g gerookte zalm, in reepjes
-75 g rucola, grof gesneden

Aan de slag!

  1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. 
  2. Meng intussen in een kommetje de crème fraîche met de knoflook, citroenrasp en citroensap.
  3. Giet de pasta af en schep in een schaal.
  4. Meng er meteen het roommengsel, de zalm en de rucola door.
  5. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

Bereidingstijd: 15 minuten

Recepten: Tal Maes. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Recept voor krokante, kruidige karbonade met geitenkaas

19.11.2017 - Oer-Hollands en makkelijk te bereiden. Geef je alledaagse karbonaadje een verrassende twist.

Bekijk het recept
Recept voor herfstpasta met pompoen en champignons

18.11.2017 - Deze herfstpasta dankt zijn naam aan de heerlijke seizoensingrediënten die worden gebruikt.

Bekijk het recept
Recept voor Hollands aardappelpannetje met oude kaas

17.11.2017 - Dit Hollandse aardappelpannetje smaakt erg lekker dankzij de oude kaas. Yum!

Bekijk het recept
Recept voor preistamppot met zalm en kappertjes

16.11.2017 - Deze preistamppot met zalmfilet is ook erg lekker met gerookte zalmblokjes of zalm uit blik dóór de stamppot.

Bekijk het recept
Recept voor bloemkoolsoep met chorizo en saffraan

15.11.2017 - De stoere Spaanse smaken van saffraan en chorizo passen goed bij de bloemkool. Dat wordt dus smullen met deze maaltijdsoep!

Bekijk het recept
Recept voor ratatouille met eitjes

14.11.2017 - Even geen zin in vlees en vis? Maak dan deze ratatouille met eitjes. Heerlijk met wat stokbrood.

Bekijk het recept
De lekkerste warme chocolademelk variaties

13.11.2017 - Het is weer tijd voor warme chocolademelk. Geef er eens een ‘anders-dan-anders-draai’ aan. Hier vind je verschillende variaties, zoals met karamel en zeezout.

Lees meer!
Recept voor millefeuille met slagroom en frambozen

13.11.2017 - Advertorial - Je maakt dit lekkernij gemakkelijk met vers bladerdeeg.

Recept
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 262 |