Recept voor Pura Pasión: likeur 43 ijsjes

Perfect voor de zomer: Pura Pasión likeur 43 ijsjes

Deze likeur 43 ijsjes zijn perfect voor bij het hete zomerweer.

voor 6 ijsjes

Ingrediënten

• 240 ml passiefruitsap
• 250 ml water
• 125 gr suiker
• 60 ml licor 43
• 1 sinaasappel
• 6-8 verse passievruchten
• muntblaadjes (optioneel)

Materialen:
• ijsvormpjes
• houten roerstaaf/stokjes

Aan de slag

• Doe het water in een steelpan en breng het aan de kook.
• Voeg het suiker toe en roer tot alle suiker is opgelost.
• Haal de plan van het vuur en laat de siroop afkoelen.
• Voeg het passiefruitsap toe met eventueel de verse passievruchten (met pitjes).
• Voeg vervolgens Licor 43 toe en roer nogmaals.
• Steek de stokjes in de ijsvormpjes en giet de vloeistof in de vormpjes. Plaats dan een dun schijfje sinaasappel in de vorm, en voeg naar wens munt toe.
• Zet de vormpjes in de diepvriezer en laat deze 6-8 uur hard worden.
• Serveer meteen of bewaar de ijsjes tot gebruik omwikkeld in bakpapier in de vriezer.

Lees ook: zelf ijskoffie maken: 3 verfrissende recepten

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.