Placeholder

Recept van Rens Kroes: Pina Colada’s

Hoera! Het vierde boek van Rens Kroes is verschenen: Powerfood the party edition. Met gezonde en heerlijke recepten voor elke gelegenheid, van BBQ tot high tea. Wij delen het recept van deze zomerse pina colada’s.

Hoera! Het vierde boek van Rens Kroes is verschenen: Powerfood the party edition. Met gezonde en heerlijke recepten voor elke gelegenheid, van BBQ tot high tea. Wij delen het recept van deze zomerse pina colada’s.

Piña Colada

If you like piña coladas… Zorg dat je deze ijskoud serveert, dan is ‘ie het lekkerst. Je kunt er uiteraard voor kiezen om een splash rum toe te voegen, het is jouw feestje!

Bereidingstijd
ca. 15 minuten

glutenvrij, vegetarisch, lactosevrij, alcohol

Ingrediënten (6)
– 600 ml ananassap, vers
– 300 ml kokosmelk
– crushed ice (dit maak je door ijsblokjes even in de blender te mixen)
– ½ limoen
– 1 schijf ananas
– 50 ml per glas (1 borrelglaasje) rum, optioneel 😉

Houdbaarheid
Serveer direct. 1 dag in de koelkast

Benodigdheden
Blender           

Bereiding
Doe het ananassap, de kokosmelk en het ijs in de blender en knijp de helft van de limoen erboven uit. Mix alles even met de blender. Giet het (door een zeefje) in een longdrinkglas of een wijnglas, wat je maar in huis hebt. Voeg eventueel de rum toe. Steek op de rand van het glas een stukje ananas. Versier verder met een rietje en een parasolletje. 

Powerfood the party edition – € 19,99 Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Fotografie & styling recepten: © Lieke Heijn & Pim Janswaard, Cameronstudio.nl, 2017
Recepten uit: ©Powerfood – The Party Edition van Rens Kroes, Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, 2017
Culinaire realisatie: © Yvonne Jimmink, Jacqueline Pietrowski
Fotografie lifestyle: © Anne Timmer, Annetimmer.com