Placeholder

Recept voor sla-wrap met zoetzuur gehakt

Wokken is snel, gezond en makkelijk. En je kunt er meer mee dan je denkt.

Wokken is snel, gezond en makkelijk. En je kunt er meer mee dan je denkt.

Ingrediënten
• 8 mooie blaadjes little gem-sla
• 1 el wokolie
• mespunt chilivlokken, of naar smaak
• 1 bosuitje, fijngehakt
• 250 g rundergehakt
• 1,5 rode paprika, in kleine blokjes gesneden
• 1 elsojasaus
• 1,5 tl honing

Bereiding
Leg de blaadjes sla klaar op een bord. Maak de wok goed heet, voeg olie toe en roerbak snel de chilivlokken en het bosuitje. Voeg het gehakt toe en bak het goed bruin en rul in 8 minuten. Voeg de paprika en sojasaus toe. Roerbak alles nog een paar minuten. Haal de wok van het vuur en roer de honing door het gehakt. Verdeel het vlees over de blaadjes sla en serveer. Rol ze op en geniet! Je kunt er ook een beetje zoete chilisaus bij geven.

Bereidingstijd
Ca. 20 minuten