Placeholder

Recept voor Tomaten-couscous met gehaktbal

Met couscous kun je eindeloos variëren. Vandaag met een heerlijke gehaktbal ernaast!

Met couscous kun je eindeloos variëren. Vandaag met een heerlijke gehaktbal ernaast!

Ingrediënten
• 300 g couscous
• 500 ml hete groentebouillon
• 3 romatomaten in blokjes
• 1 blik kikkererwten (425 ml), uitgelekt
• 3 el munt, in reepjes
• 4 gebraden gehaktballen (slager of vleeswaren- afdeling), in plakjes
• 3 el knoflooksaus

Strooi de couscous in een schaal en schenk er de hete bouillon bij. Laat de couscous afgedekt 5 minuten wellen en roer daarna met een vork los. Meng de tomaat, de kikkererwten en de munt door de couscous. Breng op smaak met zout en peper. Schep de couscous op 4 borden. Leg er de plakjes gehakt bij. Serveer met een schaaltje knoflooksaus.

Bereidingstijd: 15 minuten