Placeholder

Lunchtip: wrap met tonijn, ei en rucola

Even geen zin in een boterham met oude kaas als lunch? Maak dan eens deze wraps met tonijn, ei en rucola. Lekker, gezond en ook nog eens snel gemaakt.

Even geen zin in een boterham met oude kaas als lunch? Maak dan eens deze wraps met tonijn, ei en rucola. Lekker, gezond en ook nog eens snel gemaakt.

Wat heb je nodig?
Voor ongeveer 3 kleine wraps

– 3 volkoren wraps
– 2 eieren
– handje geraspte kaas
– tonijn uit blik
– rucola

Aan de slag!
Verwarm de wraps in de magnetron. Klop twee eitjes in een kom en schenk de gemixte eieren in een met (olijf)olie verhitte pan. Strooi er vervolgens wat kaas over en schep het ei met een spatel in kleine stukjes. Nu krijg je een scrambled egg effect. Haal de wraps uit de magnetron en beleg ze met het ei, de tonijn en de rucola. Oprollen en smullen maar!

Lees ook: Gezonde ei-banaan pannenkoekjes