Placeholder

Broodje hotdog met paprikazuurkool

Mmmmm, lekker, makkelijk en snel. Wat wil je nog meer voor de zaterdag. Maak deze heerlijke hotdogs met paprikazuurkool.

Mmmmm, lekker, makkelijk en snel. Wat wil je nog meer voor de zaterdag. Maak deze heerlijke hotdogs met paprikazuurkool.

Ingrediënten:
– 
1 el olijfolie
– 1 ui, gesnipperd
– 1 rode paprika, zaadjes verwijderd en in blokjes
– 1 pak zuurkool, uitgelekt
– 1 tl paprikapoeder
– 8 hotdogs (blik)
– 8 zachte witte puntjes (brood- jes)
– ketchup en mosterd, voor erbij

Aan de slag
Verhit de olie in een ruime pan en bak de ui 1 minuut. Voeg de paprika toe en bak 1-2 minuten mee. Voeg de zuurkool toe en schep alles goed om. Meng er de paprikapoeder door en schenk er een scheutje water bij. Leg een deksel op de pan en laat de zuur- kool op zacht vuur 10 minuten stoven. Verwarm intussen de hotdogs volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de broodjes open en schep er wat zuurkool op. Leg er een worst op en serveer met ketchup en mosterd.

Bereidingstijd: 15-20 minuten

Productie: Tessa Klösters. Recepten: Tal Maes. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Yvonne Jimmink. M.m.v. Dille & Kamille, Hema, Zara home, Studio Bazar, Portazul.