×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Recept voor aubergine met mozzarella

Recept voor aubergine met mozzarella
19.06.2017 -

Een heerlijk hoofdgerecht voor vier personen. Hmm!


Ingrediënten
2 aubergines
2 el olijfolie
250 ml kant-en-klare tomatensaus
2 bollen mozzarella, in blokjes
100 g geraspte grana padano.

Extra nodig: bakpapier.

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de aubergine over de lengte in plakken van ca. 3 mm dik. Verwarm wat olijfolie in een ruime koekenpan en bak de plakken aubergine in porties aan beide kanten 1 à 2 minuten. Leg ze naast elkaar op een grote bakplaat, bekleed met bakpapier (of gebruik twee kleine bakplaten die je straks boven elkaar in de oven schuift). Bestrijk ze met de tomatensaus en verdeel er de mozzarella en grana padano over. Bestrooi ze met wat zout en peper. 

Schuif de plakken aubergine in de oven en bak ze 10 tot 15 minuten, tot de kaas is gesmolten en goudbruin is. Serveer ze met knapperig brood en een grote, groene salade.

Bereidingstijd: ca. 30 minuten.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie