×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Recept voor linguine met gerookte zalm, tuinbonen en dille

Recept voor linguine met gerookte zalm, tuinbonen en dille
20.03.2017 -

Weer of geen weer, met deze voorjaarsschotels heb je in ieder geval volop lente op je bord.


Ingrediënten: 
- 400 g tuinbonen, uit de diepvries
- 400 g linguine
- rasp van 1 onbespoten citroen
- 4 el room
- 1 bosje dille, fijngesneden
- 200 g gerookte zalm, kleingesneden
- versgemalen vierseizoenenpeper
- partjes citroen, voor erbij

Bereiding:
Kook de tuinbonen in gezouten water in 6 minuten, giet af en zet opzij. Kook de linguine in licht gezouten water al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar bewaar 4 eetlepels van het kookwater. Doe de linguine terug 
in de pan en roer het bewaarde kookwater, de citroenrasp, room, dille, zalm, tuinbonen en peper erdoor. Verdeel de linguine over de borden, bestrooi met nog een beetje peper en geef er citroenpartjes bij.

Bereidingstijd: 15 minuten
 

Foto: Peter Kooijman

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    chucky@1012 ma 20 mrt '17 11:09

    Dit gerecht ziet er heerlijk uit! Ik bewaar het rect zodat ik het ook eens kan koken....
    Reageer!