Placeholder

Tip voor Pasen: bestel een complete maaltijdbox voor een geslaagde paasbrunch

Wil je een feestelijke paasbrunch organiseren voor familie of vrienden? Maak het jezelf makkelijk met een complete box. HelloFresh bezorgt dit jaar voor het eerst een Paasbox Brunch bij jou thuis. Webredacteur Melissa mocht de box testen.

Wil je een feestelijke paasbrunch organiseren voor familie of vrienden? Maak het jezelf makkelijk met een complete box. HelloFresh bezorgt dit jaar voor het eerst een Paasbox Brunch bij jou thuis. Webredacteur Melissa mocht de box testen.

Webredacteur Melissa over de box: “Ik kreeg een sms met een code. Via de code kon ik de box volgen en zien hoe laat de bezorger langskwam. Handig, ik hoefde dus niet thuis te blijven voor het pakket. De box was rijk gevuld met verse aardbeien, gerookte zalm, perssinaasappelen en nog veel meer.”

Helemaal niet moeilijk
“De dagen erna was ik vrij, dus ik plande een zeer vroege paasbrunch met mijn moeder. Met haar bereid ik de brunch ieder jaar voor. We trokken er een hele middag voor uit, maar dat bleek helemaal niet nodig. Met z’n tweeën hadden we zo een brunch klaargemaakt. Met behulp van de handige receptenkaart wisten we precies wat we moesten doen. Mijn moeder maakte verse sinaasappelsap en kookte de eieren. Ik bakte de ciabattabroodjes af en bakte de wentelteefjes van suikerbrood. De paashaantjes smeerden we met heerlijke jam (gemaakt van bessen en aardbei).”  

Het resultaat:
-Versgebakken ciabattabroodjes met eiersalade, verse bieslook en gerookte zalm.
-Wentelteefjes van suikerbrood met verse aardbeien.
-Paashaantjes met vruchtenjam.
-Verse sinaasappelsap.
Extra: paaseitjes voor op tafel

Aanrader?
“Als je indruk wil maken op je gasten, ja. Je hoeft geen boodschappen te doen en de recepten zijn niet heel ingewikkeld. Je houdt veel tijd over, dus je kunt rustig aandoen of extra aandacht besteden aan decoratie op tafel. De broodjes met jam vond ik erg zoet, maar ik denk dat dit erg lekker is voor kinderen die de ciabattabroodjes met zalm iets te veel vinden. Met wentelteefjes zit je altijd goed. Leuk idee om er verse aardbeien bij te serveren.”

Leuk om te weten: HelloFresh levert ook boxen voor liefhebbers van gourmet.

De Paasbox Brunch bestellen
Vanaf maandag 13 maart t/m maandag 10 april kun je de box bestellen via Hellofresh.nl. Je kunt een box bestellen van 2 t/m 6 personen. Voor een box voor twee personen betaal je € 24,-. Let op: je bestelt de box eenmalig, je sluit dus geen abonnement af bij HelloFresh.