×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 21 september 2017
 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Vandaag klopt een vriend bij je aan. Let goed op want hij/zij zal niet om hulp vragen, maar die wel nodig hebben. Met jouw innerlijke harmonie kun je jouw vriend helpen zijn/haar weg weer te vinden.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Vandaag gaat alles zo gemakkelijk dat je er zelf verbaasd van staat te kijken. Niet doen, gewoon van genieten en gebruik van maken.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Jij treedt bijzonder zelfverzekerd naar buiten en dat is niet iedereen van je gewend. Doe hier je voordeel mee. Je hebt zo vaak goede idee├źn en nu heb je ook de kracht om ze te presenteren.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Jij bent een harde werker en je behaalde resultaten zijn er dan ook naar. Dit wordt door de mensen in jouw omgeving zeer op prijs gesteld. De bijbehorende beloning als blijk van waardering, zal zeker niet lang uitblijven.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Jij hebt weer eens moeite een beslissing te nemen. Als het vandaag dan eindelijk toch zover is, moet je gelijk de daad bij het woord voegen. Stel je eens voor dat je weer gaat twijfelen.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Bewaar je geduld als jij de ene na de andere kritische opmerking te horen krijgt van je partner of van een goede vriend. Iemand op zijn zwakke plekken wijzen is immers niet zo gemakkelijk als het lijkt.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Als jij vandaag in een discussie geraakt, zorg dan dat je jouw mening niet opdringt. Zeker als het onderwerp je persoonlijk raakt, is het beter uiterst diplomatiek te werk te gaan.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Een zware periode breekt aan op het gebied van je werkzaamheden. Je houdt met moeite het hoofd boven water, maar het zal uiteindelijk veel opleveren. Even doorzetten en jij kunt tevreden zijn.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Vandaag klopt een vriend bij je aan. Let goed op want hij/zij zal niet om hulp vragen, maar die wel nodig hebben. Met jouw innerlijke harmonie kun je jouw vriend helpen zijn/haar weg weer te vinden.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Als jij zo sceptisch blijft staan tegenover een aantal zaken in je leven, zul je slechts vijanden en negatieve ervaringen krijgen. Probeer open en flexibel in het leven te staan.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Ga maar eens een totaal nieuwe weg. Probeer eens iets wat op het eerste gezicht helemaal niet bij je past. Jij zult misschien wel aangenaam verrast zijn over het effect.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Soms is het verstandig om op te geven. Sommige dingen hebben nou eenmaal geen bestaansrecht. Dat kan moeilijk zijn, maar het pakt op termijn echt beter uit, ook voor jou.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Het wordt tijd dat jij in jouw leven eens meer gaat plannen. Daarmee kun je echt veel meer gedaan krijgen dan met dat gefladder als een vlindertje van de een naar de ander.