×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 20 februari 2017
 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Jij komt vandaag tot de ontdekking dat jouw mening waar je zo stoer aan vast hebt gehouden, verkeerd was. Als je dat eerlijk toe kunt geven, is er niemand die je dat kwalijk neemt.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Jij komt vandaag tot de ontdekking dat jouw mening waar je zo stoer aan vast hebt gehouden, verkeerd was. Als je dat eerlijk toe kunt geven, is er niemand die je dat kwalijk neemt.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Je blijft maar tobben en piekeren over dingen die gebeurd zijn. Waarom toch? Je kunt er niets meer aan veranderen en dat weet je. Probeer uit deze situatie iets te leren voor een volgende keer.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Probeer je behoefte om over je diepste gevoelens na te denken niet te verdringen. Je hebt het nodig. Probeer zelf de omstandigheden te creëren waarin je dit kunt doen. Laat je niet ontmoedigen als dit niet meteen lukt.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Het gevoel van beperking en vastzitten kun je achter je laten. Je zult de moed vinden om je van je knellende verbintenissen te ontdoen. Vandaag of morgen wat maakt het uit, je zult het uiteindelijk toch doen.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Als je openstaat voor de nieuwe en verfrissende ideeën uit je omgeving, kun je vandaag de puntjes op de "i" zetten en je plannen afmaken. Het ongewone daaraan zou je toch moeten aanspreken.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Je fantasie maakt overuren deze periode. Kom zo nu en dan met twee voeten terug op aarde, om niet de draad met de realiteit te verliezen. Verder is er niets mis met nieuwe en frisse ideeën.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Jij hebt vandaag een bijzondere ontmoeting met een bijzonder mens. Het contact zal waarschijnlijk niet van lange duur zijn, maar kan daardoor wel eens extra veel indruk op je maken.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Er komen kansen aan die je werkelijk niet mag laten schieten. Doe je dat wel dan krijg jij daar beslist spijt van. Er is wellicht een beetje moed voor nodig, maar het levert ook veel op.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Vandaag kun je contacten leggen met mensen die tot nu toe letterlijk onbereikbaar waren. Van het één komt het ander en voor je het weet heb je een heel nieuw netwerk aangeboord.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Er treedt een communicatieprobleem op met iemand in jouw omgeving. Met een analytische benadering ga je het niet redden. Je zult iets van jezelf bloot moeten geven als je verder wilt komen.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Wat ben jij vandaag nalatig. Dat brengt je zonder twijfel in de problemen. Is het niet direct dan wel in de nabije toekomst. Je bent gewaarschuwd!

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Jij kunt je creativiteit de vrije loop laten de komende tijd. Je krijgt nieuwe werkzaamheden die dat nodig hebben. Dat is dus echt iets voor jou.