×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 22 januari 2017
 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Soms moet men eerst iets leren, voordat een doel kan worden bereikt. Dat geldt ook voor jou. Vandaag kun je echter dat leren wat jij nodig hebt om te groeien. Sta daar voor open!

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Soms moet men eerst iets leren, voordat een doel kan worden bereikt. Dat geldt ook voor jou. Vandaag kun je echter dat leren wat jij nodig hebt om te groeien. Sta daar voor open!

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Je relatie ontwikkelt zich de laatste tijd zoals jij je dat altijd hebt voorgesteld. Je hebt een echte droomrelatie. Nu moet je er "alleen maar" voor zorgen dat dat ook zo blijft.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Je hebt vandaag de neiging overal tegenin te gaan, ook al weet je dat je op sommige punten beter toe kunt geven. Vecht daarom niet tegen anderen maar probeer deze neiging te onderdrukken, dan zal één en ander veel beter aflopen.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Jij bent erg teleurgesteld en dat laat je merken ook. De vraag is of je niet beter over je verwachtingspatroon kunt nadenken in plaats van te klagen. Als je te veel verwacht word je keer op keer teleurgesteld. Je moet realistisch zijn.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Jij hebt veel te veel verantwoordelijkheid op je schouders geladen. Ieder mens is verantwoordelijk voor zichzelf. Laat dat deel dus maar vast aan de ander over.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Een hoop kleine dingetjes hebben zich al lange tijd opgestapeld. Vandaag is een goede dag de dingen weer eens op een rijtje te zetten en alles goed te ordenen. Aan de slag, er zal een last van je schouders vallen.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Jij hebt oog voor alles wat nieuw is in je omgeving. Vooral als het nieuwe in de gevoelssfeer ligt. Je geniet van nieuwe culturen, nieuwe gebruiken en gewoontes en nieuwe mensen.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Jij bent een echte gezondheidsfreak aan het worden. Pas op dat je het allemaal niet overdrijft. Je kunt hier gemakkelijk van overspannen raken. Genieten van het eten is minstens zo gezond.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Je hebt last van een vriendschap met iemand. Hij/zij belemmert je gevoel voor eigenwaarde. Zorg dat je dat snel onder ogen kunt zien door eerlijk te zijn tegen jezelf en bevrijd je van deze "vriend".

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Het is niet slecht als je af en toe eens aan jezelf twijfelt. Het is echter ook niet zo slecht als je af en toe eens in jezelf gelooft.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Je bent zenuwachtig voor iets dat gaat gebeuren. Dat hoeft niet, waarom zou het bij jou fout gaan terwijl het bij alle andere mensen wel goed gaat?

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Jij zegt ergens "nee" op, maar men wil het niet accepteren. Maak de ander duidelijk dat ook jij jouw grenzen hebt. Ga daar niet overheen als jij dat zelf niet wilt.