×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 29 maart 2017
 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Je bent een echte regelneef vandaag. Het is knap zoals je alles wat je gepland had ook tot uitvoer brengt. Dit zal nog wel even voortduren.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Je vertrouwt vandaag op jouw gevoel; en je voelt je uitermate romantisch. Tot grote vreugde van je vriend, die daar vandaag de vruchten van plukt.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Vandaag behaal jij het succes waar je al zo lang op wacht en wel op een gebied waar je eigenlijk de moed al had opgegeven. Het leven zit werkelijk vol verrassingen, nietwaar?

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Je bent een echte regelneef vandaag. Het is knap zoals je alles wat je gepland had ook tot uitvoer brengt. Dit zal nog wel even voortduren.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Jij kunt moeilijk voor jezelf opkomen. Toch zul je moeten leren duidelijk te zijn in wat je wilt. Schaam je daar niet voor, ook jij hebt het recht om dat te doen wat jij leuk vindt. Natuurlijk wel in goed overleg met je partner.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Jij gedraagt je stug en nors. Als jij je relatie wilt verbeteren zul jij je minder gespannen moeten opstellen. Sta open voor een goed gesprek. Aan je partner zal dat, zoals je weet, niet liggen.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Jij veroorzaakt een crisis in de familie, maar gelukkig ben je slim genoeg om de partijen te sussen voordat de zaak werkelijk escaleert. Maak duidelijke keuzes en wees daarin eerlijk.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Het vrouwelijk aspect van het leven trekt vandaag jouw aandacht. Ben je bang om te veranderen of ben je juist bang om niet te veranderen maar jezelf te zijn? Het is een erg belangrijk onderwerp voor je.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Je bent wel erg koppig vandaag. Misschien is het verstandig eens echt te luisteren naar de argumenten van de ander in plaats van je zo stoer aan je eigen mening vast te klampen. Probeer maar eens.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  De waarheid kan hard en kwetsend zijn, maar halve waarheden of leugens zijn op den duur nog vele malen kwetsender. Laat de ander zijn of haar eigen keuzes maken in het leven.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Kijk uit dat je niet te agressief reageert. Jij hebt het een en ander met hard werken opgebouwd maar zou dat snel kunnen verliezen als je nu niet voldoende tactvol te werk gaat.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Als je vandaag rebelse neigingen krijgt, probeer dan eens te zwijgen. Dat kan ook heel leerzaam en nuttig zijn. En met zachte hand kun je ook veranderingen doorvoeren, echt waar.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Vandaag krijg jij alles gedaan. Je bent optimistisch en dat laat je zien ook. Ga vooral zo door.