×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 29 mei 2017
 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Je hebt een beetje aandacht nodig. Bedenk dus maar eens een originele actie waarmee je in een klap alle ogen op je vestigt. Doe je het goed, dan hoef je over aandacht niet meer te klagen.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Wikken en wegen, wel of niet, ja of nee, toch maar of toch maar niet? Neem een beslissing. Soms kun je beter een verkeerde beslissing nemen dan helemaal geen. Later kun je altijd nog veranderen.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Er komen veranderingen aan. Wees alert en laat die mooie kansen niet aan je neus voorbij gaan. Een oude vriend kan je daarbij helpen, mits jij je daarvoor openstelt.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Je kunt op het moment heerlijk van het leven genieten. Je bent zeer tevreden en hebt een harmonische relatie. Je bent zelfs in staat je seksleven een extra impuls te geven door nieuwe dingetjes uit te proberen.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Je hoeft niet altijd zo hard te werken. Niemand verplicht jou daartoe, dat doe jij allemaal zelf. Neem vandaag eens de tijd voor wat rust. Als dat niet lukt neem dan tenminste de tijd om eens lekker te gaan sporten, wandelen, fietsen ... wat je leuk vindt

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Je hebt een beetje aandacht nodig. Bedenk dus maar eens een originele actie waarmee je in een klap alle ogen op je vestigt. Doe je het goed, dan hoef je over aandacht niet meer te klagen.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Iemand waar je veel van houdt maakt een, in jouw ogen, onvergefelijke fout. Je bent totaal uit het veld geslagen. Blijf open en eerlijk tegenover hem/haar en blijf praten, hoe moeilijk dat ook is.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Dit is een gunstige periode voor jou wat betreft relaties in de breedste zin van het woord. Je relatie met je partner wordt verdiept en bestendigd. Ook maak je gemakkelijk nieuwe vrienden.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Vandaag is een mooie en gelukkige dag voor jou. Je kunt een persoon ontmoeten, die helemaal gelooft in jouw mogelijkheden en capaciteiten. Hij/zij zal je tot het uiterste steunen en vooruit helpen.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Een grote behoefte om meer van de wereld te zien komt opzetten. Onderdrukken zal niet meer lukken, jouw belangstelling is nou eenmaal gewekt. Gewoon zoeken naar een oplossing.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Egomassage is weliswaar een prettige tijdsverdrijving, maar het levert niet veel op. Probeer het eens op een ander uit, succes verzekerd.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Blijf vandaag niet zo stoer doen. Jij zult echt moeten toegeven als je ook maar iets wilt bereiken. Je kunt leren dat dit geen verkeerde weg is.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Vandaag is het een dag waar je trots op kunt zijn. Jij hebt klasse werk verricht en daarvoor krijg jij ook alle credits. Zo zie je maar dat hard werken weldegelijk wordt beloond.