×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 28 juli 2017
 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Je krijgt de kans om een lastige kwestie in je relatie uit de wereld te helpen. Je partner staat open voor een goed gesprek en als je het op de juiste manier aanpakt, verdiep en verrijk jij je relatie.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Jij hebt vandaag een leuke dag. Alles wat je gaat doen zul je met succes afhandelen. Laat daarom vandaag geen kans onbenut, dit is de manier om te scoren.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Er gebeuren dingen waar jij je aan ergert. Dat is normaal, maar laat je niet tot tegenactie verleiden. Dat zou de situatie alleen maar erger maken. Het waait vanzelf weer over.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Jij staat vandaag heel zeker in je schoenen. Je laat je niet uit het veld slaan door wie dan ook. Toch of misschien wel juist daarom, is het verstandig om geen discussies of ruzies aan te gaan. Je vriendschappen overleven dat niet.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Jouw kooplust kent geen grenzen. Doordat de bodem van je portemonnee in zicht komt, ben je gedwongen na te denken over de oorzaken van je kooplust. Welke leegte probeer jij hiermee op te vullen in je leven?

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Jouw partner is veel minder terughoudend in het uiten van zijn/haar gevoelens dan jij. Als je werkelijk een open en eerlijke relatie wilt... Jij bent degene die zijn gedrag zal moeten veranderen.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Jij hebt alle reden het leven positief tegemoet te zien. Je contacten met andere mensen lopen op rolletjes. Je kunt vandaag alles gedaan krijgen wat je wilt. Maak er geen misbruik van want dan gaat het fout.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Je krijgt de kans om een lastige kwestie in je relatie uit de wereld te helpen. Je partner staat open voor een goed gesprek en als je het op de juiste manier aanpakt, verdiep en verrijk jij je relatie.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Jij ontmoet vandaag de man of vrouw van je dromen. Je bent ineens helemaal hoteldebotel verliefd. Loop niet te hard van stapel want dan gaat het niet lukken jouw liefde te vangen.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Jij kunt op dit moment alles bereiken wat je maar wilt. Je moet je er wel voor inzetten, het komt natuurlijk niet vanzelf. Besteed daarbij voldoende tijd en aandacht aan je gezondheid.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Over gevoelens nadenken is niet jouw sterkste kant. Toch vind je vandaag de kracht om te bedenken wat je in de toekomst (nog) beter wilt doen.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Jij krijgt vandaag die informatie te horen waar je al zolang en vol spanning op wacht. Er valt een steen van je hart als blijkt dat alles in orde is.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Jij hebt een dagje rust nodig. Ga daarom vandaag eens lekker iets voor jezelf doen. Maar vergeet niet met volle teugen te genieten, want het kan voorlopig wel eens de laatste keer zijn.