×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 18 november 2017
 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Een materieel voordeeltje voor jou. Dat komt goed uit in dure tijden. Jij bent heel erg tevreden over deze zaak, trots op jezelf en dat is helemaal terecht.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Je kunt vandaag gemakkelijk tot overeenstemming komen. Je kunt luisteren naar wat anderen te zeggen hebben en kunt je eigen argumenten ook goed onder woorden brengen. Een geslaagde dag voor iedereen.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Je komt een persoon tegen waarvan jij verwacht dat hij of zij je verder kan helpen. Laat die kans niet lopen, maar benut hem optimaal. Wees niet verlegen, de meeste mensen vinden het helemaal niet vervelend een ander te helpen.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Een familielid zal het één en ander aan te merken hebben op je leven. Vergeet niet dat het jouw leven is en dat er altijd wel iemand wat te klagen heeft. Laat je daardoor dus niet uit het veld slaan, maar geef gerust je eigen mening.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Je moet oppassen met inkopen doen, alcohol en zoetigheid, als je je zelfdiscipline niet helemaal op orde hebt. Je bent vandaag geneigd alles in het groot te doen, vooral als het dwaas is.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Jouw uitgavenpatroon kent enige pieken en dalen. De uitgaven zitten momenteel in de pieken, het banksaldo zit dus in de dalen. Kijk uit met wat je koopt. Stel grote uitgaven indien mogelijk uit.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Jij hebt de behoefte om nieuwe dingen te ontdekken. Je boekt een reis naar een exotisch oord en gaat helemaal voor de mensen en de cultuur. Je leest en leert erg veel over je plekje op aarde.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Je batterij is weer helemaal opgeladen. Je hebt een tijdje kalm aan gedaan en daarvan pluk je nu de vruchten. Je kunt er weer tegenaan zowel privé als op het werk. Doe dat dan ook maar.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Als het leven te eentonig wordt, laat jij je fantasie de vrije loop. Dat doet je al je hele leven, maar niet zo erg als de laatste tijd. Pas op dat je realiteit en dromen niet verwart, want dan gaat het fout.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Wees niet bang om je intuïtie te gebruiken. Sommige dingen kunnen niet rationeel worden verklaard. Dat wil echter nog niet zeggen dat ze niet waar zijn. Jouw gevoel is jouw waarheid.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Een materieel voordeeltje voor jou. Dat komt goed uit in dure tijden. Jij bent heel erg tevreden over deze zaak, trots op jezelf en dat is helemaal terecht.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Jij kunt vandaag in een meningsverschil terechtkomen. Daar zul je alle zeilen moeten bij zetten om er zonder kleerscheuren vanaf te komen.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Er komen grote veranderingen aan, die belangrijke beslissingen met zich meebrengen. Wees voorzichtig en doe niets overhaast. Het gaat tenslotte om de rest van jouw leven.