Horoscoop

Steenbok

Jouw geduld wordt danig op de proef gesteld. De mensen om je heen nemen het niet zo nauw vandaag. Of ligt het ook een beetje aan jezelf?

Boogschutter

Jij bent nog veel te jong om zoveel binnen te zitten. Trek er vandaag eens lekker op uit het liefst met een goede vriend. Laat eens alles liggen en doe dat waar je nu aan toe bent.

Schorpioen

Vandaag staat jouw hoofd niet naar hard werken. Maak daar gebruik van en neem een dagje rust. Dat was sowieso al geen slecht idee.

Weegschaal

Neem vandaag niet te veel hooi op je vork en ga zeker niet over je grenzen heen. Je komt anders gegarandeerd in de problemen.

Maagd

Probeer vandaag geen dingen te verbergen of te verdraaien. Je weet toch dat iedereen de naakte feiten kent. Jij verliest je geloofwaardigheid als je ergens omheen draait.

Leeuw

Je bezorgt iets of iemand een figuurlijke flinke klap in het gezicht. Dat is natuurlijk niet zo mooi, maar men komt daar wel overheen als jij duidelijk laat blijken dat jij jouw misser inziet.

Kreeft

Vandaag is een dagje om eens lekker rustig aan te doen. Geen moeilijke dingen, gewoon ontspannen met je partner genieten van het leven en van elkaar. Morgen kun je de hele wereld weer aan.

Tweeling

Je straalt één brok energie uit. Je persoonlijkheid is kamervullend en over aandacht hoef je dan ook niet te klagen. Alhoewel je lang niet altijd van zoveel aandacht houdt, komt het je nu goed van pas.

Stier

Je relatie bevindt zich in rustig vaarwater. Geniet van deze harmonische fase in je leven, want als je jezelf een beetje kent weet je dat dit niet eeuwig zo blijven zal. Jouw drang naar persoonlijke groei zal daar voor zorgen.

Ram

Jouw privé plannen worden lelijk verstoord door veranderingen in de werksfeer. Organiseer een gezellig avondje voor familie en/of vrienden als goedmaker voor de verstoorde plannen. Achteraf blijkt alles niet zo erg te zijn.

Instagram