Gezond & mooi

Eet jij mindful?

Bij het Vriendin Nieuwjaarsdieet eet je géén koolhydraten en eiwitten in dezelfde maaltijd. Dus geen tosti, maar wel crackers met humus. Zo krijgt je spijsvertering een boost, neem je meer voedingsstoffen op en blijft je bloedsuikerspiegel stabieler.

Lees meer
Gezond & mooi

5 tips tegen koude voeten

Ook altijd last van koude voeten in de wintermaanden? Dan zijn deze tips zeker een aanrader. Zeg vaarwel tegen je koude voeten en geniet lekker van die lange ochtendwandeling.

Lees meer
Gezond & mooi

Zó kom je van die telefoonverslaving af

We besteden dagelijks veel tijd op onze smartphone. Soms scrollen we wel uren door Instagram of Facebook. Veel mensen krijgen hierdoor last van slapeloosheid, concentratieproblemen en een gebrek aan productiviteit.

Lees meer
Gezond & mooi

Een nieuwe start!

Advertorial – Wil je net als Jolanda, Dennis en Marlies het nieuwe jaar goed beginnen?
Je weer energiek voelen en lekker in je vel zitten?
Kies er dan voor om verantwoord af te vallen!

Lees meer
Gezond & mooi

Zo kom je uit de januari-dip

Het is koud en donker buiten, de feestdagen zijn voorbij en er is vast niks terecht gekomen van je goede voornemens. Veel mensen hebben last van een januari-dip. Met deze tips ben je er zo vanaf!

Lees meer
Gezond & mooi

4x waarom huilen goed voor je is

We huilen allemaal weleens als we verdrietig, boos of zelfs blij zijn. Vaak vinden we deze tranen helemaal niet zo fijn, maar wat blijkt? Huilen is eigenlijk best wel goed voor je.

Lees meer

Instagram