Placeholder

Met de kids naar een goochelshow!

Zin in een uitje met de kids? Dan is de kindergoochelshow ‘AbraKOdabra – De Duivel in een Doosje’ misschien wat voor jou!

Zin in een uitje met de kids? Dan is de kindergoochelshow ‘AbraKOdabra – De Duivel in een Doosje’ misschien wat voor jou!

Herinner je je die ene bijzondere goochelshow die je ooit als kind hebt gezien? En gun je je eigen kind (of neefje, nichtje, buurjongen, -meisje) ook zo’n mooie herinnering? Dan is de kindergoochelshow ‘AbraKOdabra – De Duivel in een Doosje’ een leuke aanrader!
In deze gloednieuwe show neemt Kobe van Herwegen je mee op een magisch avontuur, waarbij hij veel trucs laat zien. Jijzelf en de kinderen zullen zich niet vervelen!

AbraKOdabra

De show gaat over Kobe, wiens opa, de grote Kobini, vroeger de grootste goochelaar van de wereld was. Kobe wil een truc doen die zijn opa – door een mysterieus overlijden – nooit heeft kunnen laten zien. Deze truc is ‘het mysterie van het dansende doekje’, en niemand weet hoe hij werkt. Maar Kobe wil deze ultieme truc ontrafelen, om daarmee zijn assistente te verrassen! Het is natuurlijk de grote vraag of het ook daadwerkelijk gaat lukken, en of Kobe in de voetsporen van zijn opa zal kunnen treden.
De show speelt van 4 februari 2012 tot en met 27 mei 2012 in Nederland.

Meer informatie

Denk je dat je kinderen dit leuk zullen vinden? Klik dan op deze link voor de speeldata en meer informatie!