×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

5 herfstwandelingen

5 herfstwandelingen
23.10.2017 -

De temperatuur daalt en er is wat meer wind, maar in de herfst een wandeling maken is zeker een aanrader! Waar ga jij wandelen?


Wandelen is gezond! En om in de herfst te blijven wandelen geeft Vriendin tips waar je de beste herfstwandelingen kunt maken.

Avonturenroute Harderbos
Een leuke wandeling is Avonturenroute Harderbos bij Biddinghuizen. Deze route is 5,4 kilometer lang en leidt je door een polderbos met een wiebelbrug, uitkijktoren, trekpont, knuppelpad, picknickplekken en overal sporen van de bever. Superleuk voor de kids en de honden mogen ook mee, als ze tenminste zijn aangelijnd.
kijk hier voor meer informatie. 

Oisterwijkse bossen
Of ga naar de Oisterwijkse bossen en vennen. Hier loopt een wandelroute van ongeveer 5 kilometer door het bos. Onderweg kom je veel bankjes tegen om even uit te rusten, met ieder zijn eigen mooie uitzicht.
Kijk hier voor meer informatie. 

Limburg
In het noorden van Limburg is een leuke wandeling uitgezet die je door verschillende landschappen begeleidt. Het startpunt is in Ysselsteyn en de route is 6,6 kilometer lang.
Kijk hier voor meer wandelroutes in Limburg.

Ouwehands Rhenen
Vlakbij Ouwehands Dierenpark in Rhenen is een mooie route uitgezet. Deze route ligt in een bosrijke omgeving met verschillende landschappen en mooie uitzichten. Hij is uitermate geschikt voor kinderen, hoewel het meenemen van kinderwagens niet aan te raden is vanwege trappetjes.

Uitwaaien op het strand
Hou je meer van het strand en vind je het jammer dat je nu niet meer kan zonnen bij de zee? In de herfst is het strand de perfecte plek voor een wandeling. Er zijn minder mensen, waardoor je de ruimte hebt om heerlijk uit te waaien. Zorg wel dat je warm aangekleed bent, want de strandtenten zijn vaak al dicht.
Kijk hier voor de mooiste wandelroutes op het strand.

Wat is jouw favoriete wandelroute? Wij zijn benieuwd! Deel jouw favoriete route met ons en andere Vriendin-lezeressen in een reactie hieronder.

Bron: natuurmonumenten.nl, staatsbosbeheer, wandelpad.nl
Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

Maak jij vaak een wandeling?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy zo 19 okt '14 17:58

  Reactie: Ja, met mijn gezin ga ik naar...
  ...naar het bos. Heerlijk met deze temperaturen hoor
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Esther0176 ma 20 okt '14 10:19

  Reactie: Ja, met mijn gezin ga ik naar...
  Naar de waterleidingduinen in Vogelenzang. Elke keer weer een andere route. Ontzettend mooi gebied en ook erg leuk voor de kids. Onderweg kom je ook veel herten tegen die gewoon rustig langs je lopen. Erg leuk en erg mooi!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ina.erdsieck za 13 dec '14 08:01

  Reactie: Ja, in mijn eentje wandel ik...
  graag in de omgeving en als ik ergens naar toe ga op visite b.v wandel ik graag
  Reageer!

1

Deze Netflix series kun je in november volgen

10.11.2017 - De dagen worden korter en de nachten worden langer, voor sommige is dit vreselijk, maar wij kunnen maar aan één ding denken: Netflix!

Lees meer

4

Nu in de bioscoop: Oude liefde (win 3x 2 kaartjes)

02.11.2017 - Vanaf 2 november draait de film Oude liefde in de bioscoop en jij kunt hem samen met een vriendin zien. Redacteur Annabel heeft hem vorige week alvast gekeken en schreef er een recensie over.

Win
Tv-tip: Bonje met de buren

30.10.2017 - Bonje met de buren, het programma over burenruzies die soms uit de hand lopen, keert terug op de buis. Dit keer trekt Leontine Borsato (49) het land in om ruzies op te lossen.

Lees meer!
Tv-tip: Expeditie Robinson 'Eilandpraat'

26.10.2017 - De donderdagavond staat voortaan helemaal in het teken van Expeditie Robinson. Luuk Ikink gaat namelijk het programma Eilandpraat presenteren.

Lees meer!
Wat te doen met Halloween?

25.10.2017 - 31 oktober is het weer Halloween. Daarom is er ook dit weekend weer van alles te doen. Vriendin heeft voor jou de leukste Halloween activiteiten op een rijtje gezet.

Lees meer!

3

ina.erdsieck

za 13 dec '14 08:01

Reactie: Ja, in mijn eentje wandel ik...

Jouw mening:

Maak jij vaak een wandeling?

  •  
  •  
  •  
5 herfstwandelingen

23.10.2017 - De temperatuur daalt en er is wat meer wind, maar in de herfst een wandeling maken is zeker een aanrader! Waar ga jij wandelen?

Bekijk de wandelroutes
Tv-tip: Chantal blijft slapen

23.10.2017 - In het nieuwe seizoen van Chantal blijft slapen staat Chantal Janzen weer met haar roze koffertje op de stoep van bekende Nederlanders. Ze slaapt onder anderen bij Anna Nooshin, Fred van Leer, Caroline Tensen en Jandino Asporaat.

Lees meer!
Dit zijn de vijf genomineerden voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland!

20.10.2017 - Zaterdagmiddag 12.00 uur, je loopt al uren in de stad en je maag begint te knorren. Je wilt lunchen, maar waar!? Hoe weet je waar je het allerlekkerste broodje kunt eten? Wij helpen je op weg door de genomineerden voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland voor te stellen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 38 |