Placeholder

Deze Netflix series kun je in september volgen

Nieuwe serie volgen? Wij hebben voor jou op een rijtje gezet van wat je in september van Netflix kunt verwachten.

Nieuwe serie volgen? Wij hebben voor jou op een rijtje gezet van wat je in september van Netflix kunt verwachten.

Barbecueën in de tuin zit er even niet meer in. Waar je voorheen nog met je vrienden en familie urenlang in de tuin kon naborrelen, zit je nu vanwege de regen binnen. Dat betekent wél dat je heerlijk voor de televisie kunt neerploffen en een nieuwe serie kunt starten. 

Narcos seizoen 3
De eerste twee seizoenen draaiden om Pablo Escobar, de drugsbaron uit Colombia. In het derde seizoen draait het om het Cali Cartel. Op een bepaald moment streefde het Cali Cartel het imperium van Escobar zelfs voorbij. Dit seizoen wordt dus spannender dan ooit. Volg DEA-agent Javier Peña tijdens zijn strijd tegen deze schurken.

Het derde seizoen is vanaf 1 september te zien. 

The Vampire Diaries seizoen 7
We volgen al jaren de avonturen van de vampieren Stefan, Damon en Elena in de boekenreeks en de verfilmde serie. Ook al is de serie ondertussen afgelopen, wij Nederlanders konden nog niet genieten van alle afleveringen. Gelukkig heeft Netflix het zevende seizoen nu ook beschikbaar gemaakt. Op seizoen acht (het laatste seizoen!) moeten we jammer genoeg nog even wachten.

Seizoen 7 is vanaf 31 augustus te zien.

Designated survivor seizoen 2
Vorig jaar kwam het eerste seizoen van deze spannende serie uit en behaalde grote successen in Nederland. Dit jaar kruipt Kiefer Sutherland opnieuw in de huid van Tom Kirkman, die als designated survivor de aangewezen president is geworden. Net als vorig jaar verschijnen de afleveringen wekelijks op Netflix, dit keer maar één dag nadat de aflevering in Amerika verschijnt.

Het tweede seizoen is te zien vanaf 28 september.

Shooter seizoen 2
De veteraan Bob Lee Swagger moet de moordenaar van de Amerikaanse president vinden. Na het zenuwslopende eerste seizoen kunnen we genieten van nog een seizoen vol spanning en actie. Dit keer is het seizoen wel twee afleveringen korter, want tijdens de opnames, brak de hoofdrolspeler zijn been.

Het tweede seizoen van Shooter is wekelijks te zien vanaf 6 september.

Star Trek: Discovery seizoen 1
Een gloednieuwe serie geproduceerd door Netflix. Discovery is een prequel van de originele Star Trek serie. Het zal zich 10 jaar voor de originele serie afspelen. De serie houdt net als zijn voorganger vast aan de utopische toekomstvisie.

De eerste aflevering is te zien vanaf 25 september.