Placeholder

Tv-tip: 5e seizoen Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is al vier seizoenen het kijkcijferkanon van Omroep Max. Daarom is het ook niet zo gek dat het programma terugkeert voor een vijfde seizoen.

Heel Holland Bakt is al vier seizoenen het kijkcijferkanon van Omroep Max. Daarom is het ook niet zo gek dat het programma terugkeert voor een vijfde seizoen.

Heel Holland Bakt is de Nederlandse versie van het Britse programma ‘The Great British Bake Off’, waarin ze op zoek gaan naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende 8 weken nemen Corrie, Gwenn, Hans, Heidi, Ine, Maarten, Marjolein, Nico, Rik en Vanessa het tegen elkaar op om de titel ‘beste thuisbakker van Nederland’ te bemachtigen. 

De jury 
Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle fronten van de bakkerswereld. Zo kan dit variëren van appeltaart tot meringue of van brood tot hartige taart. De jury bestaat, zoals ieder jaar, uit meester patissier Robèrt van Beckhoven en succesvol culinair publicist Janny van der Heijden. Het programma wordt net zoals in 2016 gepresenteerd door André van Duin. Hij neemt de honneurs waar voor Martine Bijl.

Leuk om te weten: het televisieprogramma is genomineerd voor de Gouden Televizier-ring Verkiezing 2017. Stemmen op Heel Holland Bakt? Dat kan hier.

Heel Holland Bakt, vanaf zondag 3 september, 21.00 uur, NPO 1 

Word zelf de beste thuisbakker!
Maak nu 3x kans op het boek: Heel Holland Bakt mee seizoen 5. Met behulp van dit boek kun je gedurende seizoen 5 meebakken met de deelnemers. De opdrachten uit het boek zie je namelijk terug op televisie. Je doet mee door onderstaand winformulier in te vullen. 

Heel Holland Bakt mee seizoen 5, door Heel Holland Bakt, t.w.v. € 24,99, ISBN: 9789021566108, Kosmos Uitgevers

Let op deze winactie is verlopen!