×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Maken: kerstautootjes voor in de vensterbank

15.11.2017 - Hoe leuk zijn deze autootjes met kerstboompje op het dak?

Maken
Maken: kerstballen van wol

13.11.2017 - Kerst komt steeds dichterbij. Wil je het zo gezellig mogelijk maken in huis en ben je in een creatieve bui? Maak dan heel gemakkelijk deze kerstballen.

Maken
Mega grote kerstmarkt in Amsterdam

08.11.2017 - Nog geen plannen voor Kerst? Van 22 december tot en met 1 januari komt er in Amsterdam een kerstmarkt. Laat je onderdompelen in winterse sferen in de RAI op de Winterparade.

Lees meer!
Kerst bij Vriendin: de lekkerste desserts voor bij het kerstdiner

25.12.2016 - Gezellig met de familie aan het kerstdiner. Na het voor- en hoofdgerecht is het tijd voor misschien wel de lekkerste gang van het hele diner: het dessert! We helpen je graag met het bedenken van een heerlijk toetje voor het kerstdiner. Kun jij kiezen?

Recept
Kerst met Vriendin: de leukste kerstfilms

24.12.2016 - Kerst is de perfecte gelegenheid om met de familie op te bank te kruipen en een heerlijke (kerst)film aan te zetten. Heerlijk met een kopje chocolademelk en een chocoladekerstkransje! Om je een beetje te helpen, zetten we een aantal leuke kerstfilms op een rijtje. Wat is jouw favoriete kerstfilm?

Lezen
De leukste kerstdeco- en culi-tips op een rijtje

22.12.2016 - Heb jij de 50 tips in ons kerstnummer al gelezen? Hier op Vriendin.nl tippen we nog even verder.

Lees de tips
Kerst met Vriendin: charlotte met bosvruchtenschuim

21.12.2016 - Redacteur Franca ging alvast aan de slag en oefende met het kerstdessert. Het recept voor deze heerlijke charlotte met bosvruchtenschuim deelt ze hieronder.

Lezen
Kerst met Vriendin: de mooiste nail art voor de feestdagen

19.12.2016 - Ga helemaal los met nail art. Het vergt wat geduld, maar dan heb je wel echt iets feestelijks. Voor wat inspiratie voor de Kerst zochten wij de leukste nail art voor je op.

Lezen!
« vorige | 1 | 2 | 3 |