×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op
17.08.2017 -

Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.


Een wasmachine verhuizen is een hels karwei. Dit komt door het blok beton onderin de machine. Deze weegt meer dan 25 kilo. De rest van de machine is helemaal niet zo zwaar. 'Zonder dat blok beton zou de wasmachine bij elke was door de badkamer dansen', aldus Gerard Reijn, gisteren op Volkskrant.nl

Ruggen redden
Dat de machine niet kan functioneren zonder betonblok onderin, is begrijpelijk. Maar toen was daar Engelse bachelorstudent Dylan Knight. Hij dacht dat het anders kon en bedacht een plastic container die onderin de machine geplaatst kan worden. Deze vult zich ná de verhuizing met water, waardoor de machine alsnog verzwaard wordt. Deze geniale uitvinding heeft drie voordelen:

-Het redt de ruggen van verhuizers.
-De productie van cementblokken kost veel energie (dus meer CO2 uitstoot). Deze zijn dus niet meer nodig.
-Verhuiswagens en auto's gaan lichtere machines vervoeren, wat ook beter is voor het milieu.

Petje af, Knight! 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Met deze tips scoor jij de leukste Marktplaats-koopjes op een veilige manier

17.11.2017 - Marktplaats is dé aangewezen plek om de mooiste vintage items voor een prikkie te scoren, maar hoe kun je dat het beste doen? Wij hebben voor jou wat tips op een rijtje gezet.

Lees meer

14

jolanda.timmermans.52

di 31 okt '17 21:31

Reactie: Nee, omdat...

Jouw mening:

Ga jij je eigen wasmiddel maken?

    •  
    •  
Handig: maak je eigen wasmiddel

29.10.2017 - Wasmiddel is best prijzig. Wist je dat je het ook heel makkelijk zelf kunt maken? Dan kost een hele fles je bijna niks. Op Levenzonderafval.blogspot.nl weten ze raad!

Lees meer
Schimmel in huis? Zo los je het op

18.10.2017 - Je denkt er liever niet over na... wij ook niet! Maar mocht je dan toch een keer schimmel ontdekken in huis: dit kun je ertegen doen!

Lees meer
6 handige opruimtips

15.10.2017 - Soms heb je van die dagen: overal in huis ligt troep. De kinderen gaan weer naar school en jij mag alle chaos herstellen, terwijl je zelf ook moet werken. Overal liggen schoenen, schooltassen en kleding. Kun je wat hulp gebruiken? Lees dan deze 6 handige tips.

Lezen
Verleng de levensduur van je wasmachine met deze tip

14.10.2017 - Een wasmachine is een dure aankoop, dus het is fijn als hij zo lang als mogelijk meegaat. Deze tip helpt.

Lezen
Geld terugvragen? Dit zijn je rechten als consument

05.10.2017 - Als consument heb je veel rechten, maar maak je daar ook voldoende gebruik van? Het is daarom altijd even goed om je kennis wat op te frissen.

Lees meer

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 20 |