×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jij en je huisdier: Dina-Perla en Gischmo

Jij en je huisdier: Dina-Perla en Gischmo
07.11.2014 -

Gischmo is vernoemd naar de kat van de buurvrouw, die plotseling is verdwenen. Dina-Perla vond het zo’n lief dier, dat ze haar eigen kat naar hem vernoemd heeft.


Dina-Perla heeft Gischmo van een klasgenote gekregen. Zij had een nestje en de meesten waren al weggegeven. De klasgenote wilde Gischmo niet aan de eerste de beste meegeven omdat hij zo lief was en altijd op haar schoot lag te slapen. Toen Dina-Perla een keer langskwam, werd ze verliefd op hem en mocht ze hem meteen meenemen naar huis.

Gischmo kan niet zonder zijn bazin, hij vraagt altijd haar aandacht. Als zij boven is, komt hij ook naar boven. Als zij in een andere kamer is, komt hij daar ook naartoe. Hij wil altijd in de buurt van Dina-Perla zijn. Ook is hij gek op duiven. Als er duiven op het balkon zitten begint Gischmo te piepen en gaat hij met zijn voorpoten tegen het raam staan. Superschattig!

Heb jij ook zo'n bijzonder huisdier? Geef jezelf en je huisdier dan op via het onderstaand formulier en wie weet staan jullie binnenkort op Vriendin.nl.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Zo houd je je kat uit de kerstboom

15.12.2017 - Met deze tip is er nog hoop voor je mooie boom.

Lezen
Hoe word jij het leukste baasje voor je huisdier?

04.10.2017 - Naast Facebook en Instagram ben jij als dierenbaasje natuurlijk ook lid van Max&Luna. Max&Luna is een online platform waar je een oppas, tips en leuke verhalen kunt vinden van andere baasjes. Of kom in contact met andere honden of katten baasjes in de buurt .

Lees meer!
Tips om samen met je kat te spelen

04.10.2017 - Advertorial - Spelen met je kat is plezier voor twee. Kijk wat jouw kat leuk vindt en wissel de spelletjes af. Ideetjes genoeg!

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!
Leer je kat trucjes met dit Instagram-account

22.08.2017 - Jaloers op hondeneigenaren die hun viervoeters allerlei trucjes leren? Niet nodig. Je kunt je kat ook van alles leren.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 26 |