Placeholder

Jij en je huisdier: Robin & Bryan

Op deze foto zie je de vrolijke hond Bryan!

Op deze foto zie je de vrolijke hond Bryan!

Bryan, een Border Collie, is de hond van Robin. Robin kreeg Bryan 6 jaar geleden cadeau van haar ouders. Als klein kind was ze erg bang voor honden, maar groeide daar overheen en wilde toen zelf heel graag een hond. Maar helaas, haar vader wilde absoluut geen hond en was de discussie gesloten. Het was voor haar dan ook een grote verrassing dat zij voor het behalen van haar VMBO-diploma op een boerderij een puppy mocht uitzoeken! Op de boerderij werd Bryan uitgekozen en sindsdien zijn Robin en hij onafscheidelijk. Bryan is een super actieve hond met veel energie. Hij houdt ervan om lekker buiten te rennen, te spelen en te ontdekken.

Doordat het zo goed ging met Bryan, besloot het gezin van Robin om nog een hond te nemen. Ook deze hond is een Border Collie en heeft de stoere naam Storm. Toen Storm bij het gezin kwam wonen werden hij en Bryan meteen dikke maatjes. Zowel Robin als haar ouders zijn heel gelukkig met hun 2 honden en zouden ze nooit meer zonder hen kunnen!

Heb jij ook zo’n bijzonder huisdier? Geef jezelf en je huisdier dan op via het formulier, en wie weet staan jullie binnenkort ook op Vriendin.nl!