Placeholder

Jij en je huisdier: Brenda & Sjakie

Maak kennis met Sjakie: een Europese korthaar.

Maak kennis met Sjakie: een Europese korthaar.

Sjakie is sinds vorig jaar de kat van Brenda. Zij heeft Sjakie in april 2013 opgehaald uit het asiel. Brenda kan zich geen leven voorstellen zonder katten: haar ouders en familie hebben altijd katten gehad. Het was dus logisch dat zij ook een kat zou nemen zodra ze uit huis ging. Begin januari zocht ze op internet naar een kat en kwam uit op de website ikzoekbaas.nl. Op deze site zag ze Sjakie staan en was meteen verliefd! Brenda vond het vooral heel leuk dat hij bijzondere oortjes heeft, je ziet z'n vouwoortjes goed op de foto. Het ziet er misschien grappig uit, maar voor katten kan het helaas heel pijnlijk zijn.

Ondanks dat Brenda meteen voor Sjakie viel kon ze hem nog niet direct in huis nemen, omdat ze middenin een verbouwing zat. Het asiel kon helaas geen katten apart houden en het was maar hopen dat Sjakie nog niet opgehaald zou zijn na de verbouwing. Toen de verbouwing een aantal maanden af was, keek Brenda vol spanning op de website en zag dat Sjakie er nog was! Ze heeft hem direct uit het asiel opgehaald en is sindsdien helemaal gelukkig met hem.

Heb jij zelf zo’n bijzonder huisdier? Geef jezelf en je huisdier dan op via het formulier, en wie weet staan jullie binnenkort ook op Vriendin.nl!