×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Leer je kat trucjes met dit Instagram-account

Leer je kat trucjes met dit Instagram-account
22.08.2017 -

Jaloers op hondeneigenaren die hun viervoeters allerlei trucjes leren? Niet nodig. Je kunt je kat ook van alles leren.


Het Instagram-account Cat.School laat in video's zien hoe je je eigenwijze kat trucjes leert. Zo kun je hem leren een high five te geven, te rollen of te dansen.

Of trucjes geschikt zijn voor iedere kat, betwijfelen we nog. Katten zijn en blijven lekker eigenwijs. Nieuwsgierig of het bij jouw kat werkt? Oordeel zelf en bekijk de video's hier

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Zo houd je je kat uit de kerstboom

15.12.2017 - Met deze tip is er nog hoop voor je mooie boom.

Lezen
Hoe word jij het leukste baasje voor je huisdier?

04.10.2017 - Naast Facebook en Instagram ben jij als dierenbaasje natuurlijk ook lid van Max&Luna. Max&Luna is een online platform waar je een oppas, tips en leuke verhalen kunt vinden van andere baasjes. Of kom in contact met andere honden of katten baasjes in de buurt .

Lees meer!
Tips om samen met je kat te spelen

04.10.2017 - Advertorial - Spelen met je kat is plezier voor twee. Kijk wat jouw kat leuk vindt en wissel de spelletjes af. Ideetjes genoeg!

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!
Leer je kat trucjes met dit Instagram-account

22.08.2017 - Jaloers op hondeneigenaren die hun viervoeters allerlei trucjes leren? Niet nodig. Je kunt je kat ook van alles leren.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 26 |