×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Deze Whiskas Insider heeft een verwenpakket gewonnen! Vraag ook een gratis sample aan

29.03.2017 - Advertorial - Niet alleen mijn kat vond de Whiskas brokjes erg lekker, ook van de Whiskas Insiders kregen we positieve berichten en hele leuke foto’s. Goed nieuws: vandaag maken we bekend welke Insider een verwenpakket wint en hoe je nog steeds een gratis sample kunt aanvragen.

Lezen
 Is je hond jarig? Schenk hem de VerjaardagsWoefBox

26.03.2017 - Doe eens gek en geef je hond een cadeau. Of schenk de box aan een vriendin die net een nieuw hondje in huis heeft genomen.

Zien!

1

Deze katten hebben Whiskas brokjes getest. Vraag ook een sample aan

09.03.2017 - Advertorial - Een tijdje geleden vertelden we dat jullie katten Whiskas brokjes gratis kunnen testen. Inmiddels zijn de Whiskas Insiders aan het testen geslagen. De leukste foto’s kwamen voorbij! Wat vindt jouw kat van Whiskas?

Lees meer

5

Kater Binkie test brokjes van Whiskas

06.02.2017 - Advertorial - Leuk: de kat van webredacteur Melissa mag Whiskas brokjes testen. Dat jouw kat ook andere voeding wil uitproberen, snappen we heel goed. Daarom kun je nu een gratis Whiskas pakketje aanvragen en met ons meedoen!

Lezen
Bang voor vuurwerk? Tips voor jou en je huisdier

29.12.2016 - Schrik je tijdens de jaarwisseling van elke vuurpijl? En kruipen je huisdieren van pure angst onder de bank? Wij geven tips om Oud en Nieuw gezellig te houden.

Lees meer
Blinde Hoshi heeft geleidehondje Zen

05.09.2016 - Eskimohond Hoshi werd blind toen hij 11 jaar was. Door glaucoom moesten beide ogen verwijderd worden. Zijn baasje besloot de enthousiaste Zen te adopteren. Sindsdien zijn de twee hondjes onafscheidelijk.

Lezen
De leukste dierenvideo's van deze week

28.08.2016 - Wij kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen: schattige en grappige dierenvideo's. We hebben voor jou weer een paar leuke filmpjes op een rijtje gezet.

Zien!

1

Ontroerend: de kat Little Andrew houdt tijdens zijn laatste rit de armen van zijn baasjes vast

25.08.2016 - Je huisdier laten inslapen, velen van jullie weten waarschijnlijk hoé hartverscheurend dat is. Little Andrew (zie foto) leek te beseffen dat dit zijn laatste bezoek aan de dierenarts zou worden en hield nog even zijn baasjes vast.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 25 |

Inloggen

of log in via:

Nieuwsbrief

 

Laatste reacties