×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Help je huisdier de zomer door: zo herken je oververhitting + handige zomertips

18.07.2017 - Net als mensen hebben ook huisdieren last van de warmte. Zo zorg je ervoor dat ze hun kop koel houden en hoe je oververhitting herkent.

Lees meer
Je ziet een hond in een snikhete auto. Zo pak je het aan

21.06.2017 - Gistermiddag werd een belangrijk filmpje massaal gedeeld op social media. Twee (nog) onbekende mannen sloegen een ruit in om een hond uit een warme auto te redden. Welke tips heeft de Dierenbescherming nog meer?

Lees meer
Vakantieplannen? Boek een hotel voor je kat

10.04.2017 - Ga je op vakantie, maar heb je nog geen oppas gevonden voor je kat? Je kunt hem ook met een gerust hart achterlaten in een kattenhotel. Hoe vind je een goed hotel? Wij zochten het uit.

Lees meer
Verwen je kat met Poésie van Vitakraft!

05.04.2017 - Advertorial - Wat is er fijner dan na een lange dag even te kroelen met je kat op de bank? De liefde die jij voelt, geeft het beestje namelijk ook terug en dat is heerlijk! Je wilt je lieveling graag verwennen met complete, gezonde en heerlijke voeding. En dat kan met Poésie, de natvoeding voor katten van Vitakraft.

Lees meer
Deze Whiskas Insider heeft een verwenpakket gewonnen! Vraag ook een gratis sample aan

29.03.2017 - Advertorial - Niet alleen mijn kat vond de Whiskas brokjes erg lekker, ook van de Whiskas Insiders kregen we positieve berichten en hele leuke foto’s. Goed nieuws: vandaag maken we bekend welke Insider een verwenpakket wint en hoe je nog steeds een gratis sample kunt aanvragen.

Lezen
 Is je hond jarig? Schenk hem de VerjaardagsWoefBox

26.03.2017 - Doe eens gek en geef je hond een cadeau. Of schenk de box aan een vriendin die net een nieuw hondje in huis heeft genomen.

Zien!

1

Deze katten hebben Whiskas brokjes getest. Vraag ook een sample aan

09.03.2017 - Advertorial - Een tijdje geleden vertelden we dat jullie katten Whiskas brokjes gratis kunnen testen. Inmiddels zijn de Whiskas Insiders aan het testen geslagen. De leukste foto’s kwamen voorbij! Wat vindt jouw kat van Whiskas?

Lees meer

5

Kater Binkie test brokjes van Whiskas

06.02.2017 - Advertorial - Leuk: de kat van webredacteur Melissa mag Whiskas brokjes testen. Dat jouw kat ook andere voeding wil uitproberen, snappen we heel goed. Daarom kun je nu een gratis Whiskas pakketje aanvragen en met ons meedoen!

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 25 |

Inloggen

Nieuwsbrief

 

Laatste reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!