×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen

De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen
07.08.2017 -

Vorige week vroegen we jullie op Facebook om de grappigste uitspraken van jullie kinderen. We hebben hard gelachen om de reacties. Daarom delen we er 10.


1. Danielle over haar dochtertje: "Onze vogel was overleden en we hadden hem in de tuin begraven. Mijn dochter zei, 'Dag Tweety. Als je weer beter bent, graven we je weer op.'" 

2. Bibi, dochertje van Debbie: "In de naam van de Vader, Zoon, Heilige Kees, amen!"

3. Het zoontje van Nelleke: "Papa, ik ben een grote jongen. Je hoeft me niet meer naar school te brengen. Mama, ga je mee?" 

4. Miriam over haar neefje: "Hij wilde naar de MacDonalds en ik zei dat het niet mocht van mama. Zei hij, 'Je moet niet alles geloven wat je zusje zegt.'" 

5. Kim over haar zoontje: "Hij wilde heel graag pantoffeltjes eten. Hij bedoelde poffertjes." 

6. Diana over haar dochtertje: "Toen André Hazes zong dat de koek op was, snapte mijn dochtertje niet waarom hij niet even naar de winkel ging voor nieuwe koek." 

7. Marion over haar zoontje: "Er was voor ons huis een ongeluk gebeurd. Mijn zoontje wilde 112 wel bellen, maar hij wist het nummer niet." 

Lees ook ► Op deze Facebookpagina lees je de leukste uitspraken van kinderen

8. Miranda over haar zoon: "Toen er nog plaktattoo's bij de chips zaten, vroeg mijn zoontje aan een man bij welke chips hij zijn tattoo had gekregen." 

9. Monique over haar dochter: "Ze noemt de binnenkant van haar ellebogen de elleboog oksels."

10. Karin: "Mijn zoon vond het gebachelijk dat hij geen ijsje kreeg." 

Foto: iStock

Plaats een reactie

1Reacties

Krijgt jouw kind genoeg beweging? Met deze tips wel

06.10.2017 - Met andere kinderen na school buitenspelen of urenlang gamen? We geven 4 tips voor meer beweging.

Lezen
5 tips: zo wordt je kind nog beter in een hobby

28.09.2017 - Advertorial - De zomervakantie is al weer even voorbij. Dit betekent ‘back to school’ en terug naar het dagelijkse ritme. Naast school starten ook weer de vrijetijdsactiviteiten van de kids zoals sport, dans en de hobbyclubs thuis of buiten de deur.

Lees meer

1

Deze leraar vond geniale truc om kinderen hun handen te laten wassen

21.09.2017 - 'Was je handen!' Soms moet je het wel honderd keer herhalen. Een docent uit North Carolina bedacht een truc om kinderen duidelijk te maken hoe vies het is om niet je handen te wassen.

Lees meer
Deze klassieke meisjesnamen maken een comeback

08.09.2017 - Sommige klassieke babynamen worden opeens weer populair. Lees welke meisjesnamen weer helemaal terugkomen.

Lees meer
Inspiratie voor: snelle en gezonde lunchpakketjes voor je kinderen

23.08.2017 - Lunchpakketjes die je in vijf minuten maakt: handig als je kinderen op school een continurooster hebben en ’s middags dus niet thuis eten.

Lees meer
Tips Veilig Verkeer Nederland: oefen de fietsroute naar school vooraf

21.08.2017 - Midden Nederland gaat vanaf vandaag weer naar school. Veilig Verkeer Nederland (VVN) voert daarom vanaf vandaag actie tegen het steeds groeiende aantal verkeersongelukken met kinderen na de schoolvakantie.

Lees meer
Heb je creatieve kinderen? Ze kunnen nu vloggen voor Cartoon Network

16.08.2017 - Droomt jouw kind van een baan als vlogger? Met de vlogwedstrijd van Cartoon Network kunnen kinderen van 6 tot 16 jaar een jaar lang gastvlogger worden voor de televisiezender.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 22 |