×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Met deze tips hoeven je kinderen zich niet te vervelen op de achterbank

23.07.2017 - We zijn er bijna, we zijn er bijna! Oh nee. Toch niet... Oké, niks is vervelender dan kinderen die keer op keer vragen of jullie er al zijn. Zo vermaak je ze zonder moeite.

Lees meer
Te leuk om mee te wachten: schoolspullen shoppen

22.07.2017 - De zomervakantie duurt nog wel even, maar de leukste schoolspulletjes liggen alweer in de winkels. Wij zetten een paar producten in de schijnwerpers ter inspiratie.

Shopping
6x een keer iets anders dan beschuit met muisjes

21.07.2017 - De kraamvisite komt langs en je trakteert. Gezellig! Een beschuitje als kraamhapje is niet meer vanzelfsprekend. Op de redactie kregen we al cakejes, zoenen en koekjes. Mét muisjes uiteraard, want wat je ook trakteert, er moeten wel muisjes opzitten.

Recepten
Handige hapjes voor onderweg

03.07.2017 - Gaan jullie lekker op reis? Maak deze handige bakjes voor de kids op de achterbank. Je maakt ze vooraf. Zo hebben de kids onderweg voldoende lekkers bij de hand.

Lees meer
Deze ouders matchen met het outfit van hun kleintje

03.07.2017 - Krijg of heb je een klein kindje en zoek je inspiratie voor leuke kleding? Dan moet je dit even zien. Deze trotse papa's en mama's matchen precies met hun kind.

Zien!
Hema Vlog Academy gaat vandaag van start

01.07.2017 - Wil jouw kind niets liever dan succesvol vlogger worden? Hema biedt jongeren van 12 tot 18 jaar deze zomer een exclusieve kans door vlog lessen te geven. Wie zijn huiswerk goed doet, kan mooie prijzen winnen.

Lees meer
Maak deze zomer de mooiste vlechten

19.06.2017 - Houd je hoofd koel met een prachtige vlecht. Op de Facebookpagina Charming & Glamour braids staan handige instructie- video’s om de mooiste kapsels te maken. Wij mochten foto's delen.

Zien
Veilig schoolzwemmen: dit kun je als ouder doen

14.06.2017 - Wie wanneer welke verantwoordelijkheid heeft bij schoolzwemmen is een ingewikkeld verhaal. Hoe kun je je kind als ouder zélf wijzen op de veiligheid bij het schoolzwemmen?

Lees tips
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 21 |

Inloggen

Nieuwsbrief

 

Laatste reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!