Geen categorie

Vermiste kat Chloe na 3 weken terug uit Frankrijk

Op 28 juli sprong de kat Chloe in de caravan van haar buren. De kat besefte niet dat de caravan haar zou meenemen naar een ander land.. Tijdens een tankstop in Frankrijk sprong Chloe uit de caravan en rende het bos in.

Bezorgd
Gert-Willem en Yvonne, de baasjes van Chloe, waren enorm bezorgd. Zij zochten 3 weken lang naar hun lieve kat en reden wel 4000 kilometer om haar in Frankrijk te zoeken. Daar hingen zij posters op en lieten via de social media zo veel mogelijk mensen weten dat zij hun Chloe kwijt waren.

Eind goed al goed
Vrijdagavond kregen Gert-Willem en Yvonne een telefoontje uit Frankrijk: een Nederlandse hondentrimster wist waar Chloe was. Aan de hand van de foto die de hondentrimster stuurde, wisten Gert-Willem en Yvonne heel zeker dat het om Chloe ging. Gistermiddag namen ze haar mee naar hun huis in Spijkenisse. 

Hongerige Chloe?
Die arme Chloe, denk je nu. Heeft ze 3 weken lang door het bos gelopen zonder eten? Nee hoor. Chloe werd bij het tankstation gevonden door een Frans echtpaar. Het paar nam de kat mee naar huis. Daarna ging Chloe zelfs met hen op vakantie! Pas bij thuiskomst ontdekte ze dat de kat vermist was en zochten ze via de Nederlandse hondentrimster contact met Gert-Willem en Yvonne. 

Foto: Eigen beeld

Reageer op dit artikel

Instagram