Geen categorie

Slank maakt niet gelukkig

Slanke vrouwen zijn helemaal niet zo gelukkig. Althans, dat is gebleken uit een onderzoek. Dames met een voller figuur zijn meestal gelukkiger.

Uit het onderzoek blijkt dat 74% van de vrouwen met maatje 44 blij is met haar figuur. Dit in tegenstelling tot vrouwen met maatje 34. Daarvan is slechts 42% blij met haar lichaam. Het onderzoek is uitgevoerd door een Britse modeketen.

De reden dat de meeste slanke vrouwen ontevreden zijn met hun lichaam, komt door een gebrek aan rondingen. 52% zou graag een grotere bil- en borstpartij willen. Ruim 30% denkt dan ook dat kleding beter staat als een vrouw mooie rondingen heeft. Een kwart voelt zich zelfverzekerder met een voller figuur.

Als de ondervraagde vrouwen het voor het zeggen zouden hebben, willen ze graag het figuur van televisiekok Nigella Lawson. Ook de rondingen van Beyoncé, Kim Kardashian en Adele zijn gewild.

Onlangs bleek uit een Duits onderzoek al dat vrouwen zich beter voelen als ze een paar kilo zwaarder zijn.

Bron: nu.nl

Reageer op dit artikel

Zou jij ook wat meer rondingen willen?

Anders, namelijk...

Zou graag een gespierdere buik hebben, doe aan hardlopen, hierdoor veel afgevallen, nu alleen mijn buik nog trainen.

Nee, ik wil juist afvallen

Heb teveel rondingen (wm)

Nee, ik wil juist afvallen

Kheb nu maatje 40/42? Khad altijd maatje 36,38 ik heb liever dat figuur terug omdat je dan ook leuke strakke kleding aan kan trekken zonder dat er overal van alles over je broek komt rollen.. 😮

Nee, ik wil juist afvallen

Ik wil graag slanker zijn.. Ik had vroeger altijd maatje 36,38 en nu 42 en vroeger kon ik makkelijk strakke jeans aan met korte topjes zonder dat er wat uitstak. Nu lukt dat dus niet meer! 😮

Nee, ik ben tevreden met mijn lichaam

ik ben op het ogenblik tevreden met mijn lichaam.

Nee, ik wil juist afvallen

Ik ben zo vrouw met adele figuurtje
Maar mag van mij jeniffer lopez figuurtje zijn:$

Nee, ik wil juist afvallen

ik wil echt afvallen ,maar ben niet sterk genoeg . 2 dagen lukt nog wel maar dan heb ik toch zo’n verschrikkelijke trek in iets zoets.:( Het liefst wiwl ik nog 5 kilo kwijt, ik weet het ieder pondje komt door het mondje en op later leeftijd gaat het ook moeilijker.

Nee, ik ben tevreden met mijn lichaam

Nee ik ben tevreden met mijn maatje 36
ook al vinden mensen mij te dun,
ben ik blij dat ik gezond ben .

Nee, ik wil juist afvallen

Bij mij mag er wel wat rondingen af, maar dat vind ik best moeilijk.:$:$

Ja, ik vind mezelf ook te slank

Weeg ongeveer 50 kg bij een lengte van 1,72 meter. Is echt te weinig. Ga naar de sportschool voor mijn rugproblemen, maar houd nauwlettend het aantal verbrande calorieën in de gaten.

Instagram