Geen categorie

Reageren op een verhaal in Vriendin?

Heb je een verhaal in Vriendin gelezen dat je geraakt heeft of waar je je mening over wil geven? Op het forum is hier een apart hoekje voor gemaakt: Lees en leef mee…

op het forum vind je het overzicht van alle onderwerpen waar je in mee kunt praten. Deze week kun je reageren op de volgende verhalen uit Vriendin:

Coby (54) bood aan om tijdelijk op haar klein kinderen te passen. Maar tijdelijk betekent voor haar dochter Carla blijkbaar iets anders. Coby vindt dat ze voor lief wordt genomen: “Ik voel me een soort gratis oppas”.
Reageer op dit verhaal

Het leven zag er zonnig uit voor Tineke (46). Ze was net getrouwd met haar grote liefde Johan en niets leek hun geluk in de weg te staan. Toen sloeg het noodlot toe. Drie jaar geleden kreeg Tineke te horen dat ze Alzheimer had en niet oud zou worden: "Ik ben zo bang dat ik het straks allemaal niet meer besef.”
Reageer op dit verhaal

Je doet Michella (24) geen plezier met een fles lekkere bodylotion of een zoetruikend parfum. Sterker nog, ze wordt er ziek van. Zodra Michella in contact komt met een geur, krijgt ze vrijwel direct een migraineaanval die gepaard gaat met lichtflitsen. Dat put haar volledig uit: "De wereld is mijn allergie, iedereen draagt parfum” 
Reageer op dit verhaal

Veronique (44), moeder van een gehandicapte zoon, stond niet te trappelen toen ze werd gevraagd een tijdschrift te maken voor ouders van zorgintensieve kinderen. Ze ging uiteindelijk toch overstag en won een Mercur, een belangrijke tijdschriftprijs, voor haar tijdschrift Lotje&co: "Soms ga je drie stappen vooruit en twee stappen terug."
Reageer op dit verhaal

Toen Thijs Anne (39) ten huwelijk vroeg, zei ze direct ‘ja’. Ze wilde dolgraag kinderen met hem. De huwelijksdag kwam steeds dichterbij, maar toch sloeg de twijfel bij Anne toe: "Voor het altaar schreeuwde alles in mij ‘nee!’"
Reageer op dit verhaal

Reageer op dit artikel

Kom jij wel eens op het Vriendin-forum?

Instagram