Geen categorie

O’G3NE treedt als zevende act op in tweede halve finale Eurovisie Songfestival

Zussen Lisa, Amy en Shelley vertegenwoordigen Nederland op het Eurovisie Songfestival met een lied over hun moeder: Lights and Shadows. De volgorde van acts in de tweede halve finale was nog niet bekend.

Eerder vertelden de zussen al dat ze de tweede halve finale niet een hele goede plek vinden om op te treden. Ze blijven wel positief, want ze gaan voor winst. O'G3NE vindt dat je van iedereen moet kunnen winnen, op welke plek je dan ook optreedt. 

Goede plek? 
Wel is het fijn als het een en ander meezit. Is de zevende plaats een meevaller? Volgens Songfestivalkenner Cornald Maas onderscheidt Nederland zich in ieder geval van de act voor en na O'G3NE.
 

Conflicten 
Misschien moet O'G3NE nog optreden als zesde act. Reden hiervoor is het optreden van Rusland, dat nu enorm onzeker is. De Russische artieste heeft een inreisverbod gekregen om Oekraïne binnen te komen, nadat ze via Rusland naar de Krim reisde. Hiermee heeft ze de wet overtreden.

We kunnen hiermee voor het eerst een optreden op afstand verwachten van Rusland. Er is namelijk ook nog een mogelijkheid om Rusland in eigen land te laten optreden en het met satellietverbinding te tonen op het Eurovisie Songfestival. 

Met het lied Lights and Shadows wil O’G3NE mensen met hetzelfde verdriet een hart onder de riem steken. Bekijk de muziekvideo hieronder. 

Reageer op dit artikel

Instagram