Geen categorie

Fouten door dipje

Heb jij een kantoorbaan? Dan kan het zijn dat je wel eens een foutje maakt op het werk. Uit onderzoek van PanelWizard is gebleken dat 43% van de Nederlanders wel eens fouten maakt en dat komt door de klassieke middagdip.

Tussen 14.00 uur en 16.00 uur hebben de meesten last van een middagdipje. Dat kan leiden tot behoorlijke blunders. Die blunders variëren van het niet goed opslaan van bestanden (23%) tot een mailtje naar de verkeerde sturen (14%) en van een belangrijke afspraak vergeten (8%) tot een budget verkeerd uitrekenen (5%).

De oplossing tegen een dip? Volgens 23 % van de ondervraagden is dat een dutje doen. 19 % gaat dan liever naar huis en 17 % wil sporten. Wat we werkelijk doen, is een kop koffie drinken of met collega’s kletsen (beiden 38 %).

De reden van een middagdip komt simpelweg door de hele dag achter een computer zitten. Althans, dat vindt 62 % van de respondenten. Ook het lang achter elkaar geconcentreerd werken kan leiden tot een dipje. Kun je er wat tegen doen? Ja, hoor: relax en ontspan een kwartiertje per dag!

Reageer op dit artikel

Welke blunder heb jij wel eens gemaakt op je werk?

De blunder die ik wel eens heb gemaakt, is....

….de telefoon opnemen en dan niet mijn eigen naam zeggen maar die van een collega. Erg pijnlijk:o

De blunder die ik wel eens heb gemaakt, is....

denk dat iedereen wel eens een blunder maakt

Instagram