Recept voor spinazie-pannekoeken

Pannekoeken zijn nog lekkerder als je ze gezond maakt! Probeer deze spinazie pannekoeken maar eens, met een groene, gezonde touch.

Pannekoeken zijn nog lekkerder als je ze gezond maakt! Probeer deze spinazie pannekoeken maar eens, met een groene, gezonde touch.

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 12 stuks
Bakgerei: beslagkom, mixer of garde, Tefal-pannenkoekenpan, pollepel

Ingrediënten

1 pak Koopmans Pannenkoekenmix Volkoren, 750 ml melk, 4 eieren, 50 g roomboter (of een scheutje olie), 450 g bladspinazie deelblokjes (uit de vriezer) en 1 fles schenkstroop

Lees ook: Recept voor wortel-kokos-pannekoeken met kaneel

Zo maak je ze

Stap 1. Ontdooi de blokjes spinazie.
Stap 2. Doe de mix in een beslagkom en voeg de melk toe. Voeg al roerende de eieren toe.
Stap 3. Voeg de ontdooide spinazie toe en meng met een pollepel door het beslag.
Stap 4. Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem. Bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
Stap 5. Schenk de stroop over de pannenkoeken en rol op.

Winnen!

Je maakt deze week kans op een pannekoekenpakket van Koopmans t.w.v. € 37,50.