Recept voor spaghetti met gerookte zalm en rucola
9 juli 2017
Lekker: pasta op zondag.
Lekker: pasta op zondag.
Hoofdgerecht, 4 personen.
Boodschappenlijstje:
-400 g spaghetti
-125 ml crème fraîche
-1 teen knoflook, geperst
-geraspte schil en sap van 1/2 citroen
-200 g gerookte zalm, in reepjes
-75 g rucola, grof gesneden
Aan de slag!
- Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
- Meng intussen in een kommetje de crème fraîche met de knoflook, citroenrasp en citroensap.
- Giet de pasta af en schep in een schaal.
- Meng er meteen het roommengsel, de zalm en de rucola door.
- Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Bereidingstijd: 15 minuten
Recepten: Tal Maes. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski.