Culinair

Recept voor spaghetti met gerookte zalm en rucola

Lekker: pasta op zondag.

Hoofdgerecht, 4 personen.

Boodschappenlijstje:

-400 g spaghetti
-125 ml crème fraîche
-1 teen knoflook, geperst
-geraspte schil en sap van 1/2 citroen
-200 g gerookte zalm, in reepjes
-75 g rucola, grof gesneden

Aan de slag!

  1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. 
  2. Meng intussen in een kommetje de crème fraîche met de knoflook, citroenrasp en citroensap.
  3. Giet de pasta af en schep in een schaal.
  4. Meng er meteen het roommengsel, de zalm en de rucola door.
  5. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

Bereidingstijd: 15 minuten

Recepten: Tal Maes. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski.

Reageer op dit artikel

Instagram