Placeholder

Recept voor linguine met gerookte zalm, tuinbonen en dille

Weer of geen weer, met deze voorjaarsschotels heb je in ieder geval volop lente op je bord.

Weer of geen weer, met deze voorjaarsschotels heb je in ieder geval volop lente op je bord.

Ingrediënten: 
– 400 g tuinbonen, uit de diepvries
– 400 g linguine
– rasp van 1 onbespoten citroen
– 4 el room
– 1 bosje dille, fijngesneden
– 200 g gerookte zalm, kleingesneden
– versgemalen vierseizoenenpeper
– partjes citroen, voor erbij

Bereiding:
Kook de tuinbonen in gezouten water in 6 minuten, giet af en zet opzij. Kook de linguine in licht gezouten water al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar bewaar 4 eetlepels van het kookwater. Doe de linguine terug 
in de pan en roer het bewaarde kookwater, de citroenrasp, room, dille, zalm, tuinbonen en peper erdoor. Verdeel de linguine over de borden, bestrooi met nog een beetje peper en geef er citroenpartjes bij.

Bereidingstijd: 15 minuten