×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Houd je zelfs een cactus niet in leven? Dan zijn deze lampen echt iets voor jou

Houd je zelfs een cactus niet in leven? Dan zijn deze lampen echt iets voor jou
23.06.2017 -

Hoe leuk staan deze bijzondere cactus lampen? Zet ze tegen een wand en er licht een ware cactus op.


Kunstenaar Chen Bikovski ontworp de lampen en lette hierbij vooral op licht en ruimte. Haar inspiratie kwam van pop-up boeken. Als je de bladzijde in een pop-up boek omslaat, weet je van tevoren nog niet wat je gaat zien. Hetzelfde geldt als je deze lampjes aanzet. 

Voordeel is dat deze cactus geen water nodig heeft, maar stroom. Extra leuk: zet de lampjes tussen echte plantjes, net als op de foto hierboven. De lampjes staan op de webshop Popup Lighting.

Foto: Popup Lighting 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

5 leuke manieren om foto's te presenteren

16.11.2017 - Anno 2017 gebeurt het nog weleens dat de digitale foto's op de computer blijven staan. Zonde, want vaak gaat het om mooie herinneringen en die mag je best laten zien. Om die reden hebben wij 5 creatieve ideeën voor je opgezocht om je foto's op een leuke manier te presenteren.

Lezen
Gapend gat of vloerkleed?

25.10.2017 - Toe aan een nieuw vloerkleed? Dan is dit grappige kleed misschien echt iets voor jou.

Zien
Een frisse wind door je interieur: welke woonstijl past bij jou?

20.10.2017 - Advertorial - Oktober is woonmaand bij Vriendin! Toe aan een nieuwe stijl in huis? Ontdek welke stijl het beste bij jou past en shop direct de leukste items of ga zelf aan de slag met mooie DIY's.

Inspiratie
6 manieren om je huis meer uitstraling te geven

18.10.2017 - Je hoeft geen goed gevulde portemonnee of een kast van een huis te hebben om je huis meer uitstraling te geven. Met een beetje creativiteit en slimme trucjes kom je een heel eind. Onze tips gaan je helpen om je interieur op te leuken!

Lees meer!
Fleur je huiskamer op: 5x de leukste posters

13.10.2017 - Met een leuke poster kun je de woonkamer een andere uitstraling geven. Ook leuk: lijst een poster in of hang kaartjes op. Als het verveelt hang je weer nieuwe platen op.

Zien

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer

3

Geef je interieur een nieuwe uitstraling (low-budget tips)

27.07.2017 - Raak je snel uitgekeken op je woonkamer? Dan is het handig om te weten hoe je de stijl kunt omgooien zonder dat je daar al te veel geld insteekt.

Ik doe mee
3 slaaptips voor de warme zomeravonden

08.07.2017 - Na een warme zomerdag kan het best lastig zijn om lekker in slaap te komen. Gelukkig hebben wij drie handige tips op een rijtje gezet. Sweet dreams!

Tips
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 16 |