Creatief

Leuke knutselideeën met theekopjes

Heb je een paar oude theekopjes van je oma geërfd? Of heb je een paar mooie exemplaren gevonden in een kringloopwinkel? Je kunt er veel meer mee dan alleen theedrinken. Wij hebben vijf leuke ideeën voor je verzameld.

Lees meer
Creatief

Maak je eigen peperkoekhuisje

Koekhuisjes zijn vaak te mooi om op te eten. Je kunt ze makkelijk zelf maken met gemberkoek en versieren met glazuur en snoepgoed. Aan de slag? Kijk voor het recept in het artikel hieronder.

Lees meer
Creatief

Maak je eigen kerstkaart

Tegenwoordig sturen we met zijn alles steeds minder kerstkaarten. Toch vinden veel mensen het wel nog leuk om kerstkaarten te ontvangen. Ga dus aan de slag en maak samen met je kinderen je eigen kerstkaarten. Maak het versturen ook meteen een stukje leuker.

Lees meer
Creatief

Versier je mok

Nog een witte saaie mok in de kast staan? Fleur hem op! Het enige wat je nodig hebt is een permanente zwarte stift en een oven. Makkelijk toch? Ook leuk als cadeautje!

Lees meer
Creatief

Maak je eigen kerstkrans

Wat is een Kerst zonder kerstkrans aan de voordeur? Niet zo jouw ding of ben je het standaard ontwerp een beetje zat? Deze Kerst mogen we gaan variëren met de klassieker. Ga voor een andere vorm of gebruik een keer geen groene kerstplanten. Hoe dat moet? Lees het in dit artikel.

Lees meer
Creatief

De leukste verjaardagskalenders om te printen

Het is bijna 2018. Hoog tijd om een verjaardagskalender te kopen óf gratis te downloaden. De leukste kalenders kun je namelijk gewoon zelf printen. Hang ‘m op in de wc en vergeet nooit meer een verjaardag. Dit zijn onze favorieten:

Lees meer
Creatief

Haal de herfst in huis

Met z’n oranjetinten is de lampionplant perfect als herfstversiering. Zet een tak in een vaas of steek de lampionnetjes in een krans. Kijk hier voor meer inspiratie om je huis herfstklaar te maken.

Lees meer

Instagram