×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Recept voor spaghetti met kerstomatensaus en gegrilde courgette

28.04.2017 - Een heerlijke twist aan een klassiek recept! Deze spaghetti met kerstomatensaus en gegrilde courgette valt bij iedereen in de smaak.

Recept
Vriendin daghoroscoop

28.04.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Video: beste burgers zónder vlees

27.04.2017 - Altijd lekker: een burger. Ook die zonder vlees erin. In Vriendin 17 staan burgers met noten, groenten, paddestoelen en tofu. Serveer ze als lekkere snack, lunch of diner! In deze video legt Eke uit hoe je je burger kan paneren.

Video
Instructievideo: nepnagels van imPress + winactie

27.04.2017 - In deze video zie je hoe je nagels van imPress makkelijk aanbrengt. Ideaal als je druk bent en toch mooie nagels wilt hebben. Enthousiast geworden? Vriendin mag 5x 3 sets weggeven!

Video
Waar te koop (Vriendin 17)

27.04.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer
Oplossing puzzel week 7: traject

27.04.2017 - Winnaar van een midweek of week op Beach Resort Makkum is...

Winnaar

5

Winnen: 5x dvd + cd van Ladies of Soul

27.04.2017 - De Ladies of Soul stonden dit jaar voor de vierde keer met hun show in de Ziggo Dome. Met de nieuwe dvd en cd kun je keer op keer genieten van de heerlijke soulnummers. Vriendin geeft deze combinatie (t.w.v. € 30,-) vijf keer weg.

Win!
Mariska: 'We hebben acht prachtige maanden met ons zoontje gehad'

27.04.2017 - Mariska (35) en haar man Antoon (53) verloren hun zoon, Brett, toen hij bijna één jaar was, aan een spierziekte. Mariska en Antoon bleken zonder het te weten allebei drager van deze erfelijke ziekte. “We moesten Brett laten gaan, het allermoeilijkste besluit dat we ooit hebben genomen.”

Lees meer
Recept voor Indiase pompoen-linzensoep

27.04.2017 - Lekker makkelijk een oranje recept op tafel zetten vanavond? Met deze heerlijke maaltijdsoep ben je snel klaar.

Recept
Vriendin daghoroscoop

27.04.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Oproep: moeders uit andere culturen

26.04.2017 - Ben jij geboren in Nederland, maar komt je moeder uit Suriname? Of China? Voor een leuke portrettenserie zijn we op zoek naar moeders die uit een andere cultuur komen en dochters die in Nederland zijn geboren.

Geef je op
Tv-tip: Liefde op z'n Surinaams

26.04.2017 - Vanavond start de vierdelige documentaireserie 'Liefde op z'n Surinaams'. Vier Surinaamse moeders gaan op zoek naar de liefde. Welke invloed heeft hun opvoeding en cultuur op hun relatie?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | ... | 948 |
Bekijk alle aanbiedingen
Praat mee

Laatste reacties

Vriendschap gezocht!
Meld je aan voor onze testlounge!
Boekenclub 2
 

Volg Vriendin op Twitter!