×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Het favoriete recept van kookblogster Reny

30.05.2016 - Laat je inspireren door kookblogsters! Deze week verklappen bloggers op Vriendin.nl hun favoriete recept.

Bekijk het recept
Zo goed is olijfolie

30.05.2016 - Koken, bakken, in dressings, om je broodje in te dippen… Olijfolie is onmisbaar in je keuken! Om te beginnen is olijfolie gezond. Gezonder dan boter om bijvoorbeeld je vlees in te bakken. Olijfolie bestaat namelijk uit onverzadigde vetten (in boter zitten verzadigde vetten) en laten dat nu net gezonde vetten zijn die je cholesterolgehalte verlagen.

Lees meer
‘Help/Hoera! Mijn kind woont weer thuis!’

30.05.2016 - Van alle kinderen die het huis uit gaan, woont 25% binnen vijf jaar weer bij zijn ouders thuis. Dit aantal stijgt. Voor kinderen is het wennen om weer thuis te wonen, maar voor ouders vraagt het soms ook de nodige aanpassingen.

Geef je op!

7

Win 50x de Sorbo switch wondervaatdoek

30.05.2016 - Het vaatdoekje op het aanrecht is een bron van bacteriën. Hoe je het hygiënisch houdt? De Sorbo switch wondervaatdoek biedt de oplossing. Door de speciale samenstelling kun je de wondervaatdoek ’s avonds gewoon mee wassen in de vaatwasser.

Win!

1

Vriendin 22: Judith kwam in 5 maanden 35 kilo aan

30.05.2016 - Judith (38) is een emotie-eter en ontwikkelde een eetbuistoornis. Een zak chips, een doos bonbons, een hele taart; tijdens een eetbui kreeg ze duizenden calorieën binnen. Sinds een jaar zijn de eetbuien gestopt. Judith: “Alleen door van mezelf te houden, kan ik het achterliggende probleem van mijn eetbuien aanpakken."

Lees verder
Vriendin 22: Vriendinnen via social media

30.05.2016 - Dankzij een berichtje op Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn werden deze vrouwen beste vriendinnen.

Lees meer
Recept voor Tonkatsu varkensvlees

30.05.2016 - Advertorial - In Vriendin vind je elke week een weekmenu. Deze week: Azië in de mix. Smakelijke recepten uit onder andere Thailand en China. We vertellen je meteen waar je de ingrediënten kunt kopen. Vandaag:Tonkatsu varkensvlees.

Bekijk het recept
Vriendin daghoroscoop

30.05.2016 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Het favoriete recept van kookblogster Fransesca

29.05.2016 - Laat je inspireren door kookblogsters! Deze week verklappen bloggers op Vriendin.nl hun favoriete recept.

Bekijk het recept
‘The Powerpuff Girls’ zijn gesignaleerd in Dubai

29.05.2016 - Was jij vroeger ook groot fan?

Lees verder
Recept voor Vietnamese rundvleessoep

29.05.2016 - Advertorial - In Vriendin vind je elke week een weekmenu. Deze week: Azië in de mix. Smakelijke recepten uit onder andere Thailand en China. We vertellen je meteen waar je de ingrediënten kunt kopen. Vandaag: Vietnamese rundvleessoep.

Bekijk het recept
Vriendin daghoroscoop

29.05.2016 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
« vorige | 1 | 2 | 3 | ... | 802 |

Hoe ga jij dit jaar zomervakantie vieren?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Bekijk alle aanbiedingen
Vriendschap gezocht!
Praat mee
Meld je aan voor onze testlounge!
Boekenclub 2

Laatste reacties

Volg Vriendin op Twitter!

Voortaan Vriendin op je deurmat!

Volg Vriendin op Instagram!

Inloggen

of log in via:

Nieuwsbrief