×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Ontwerp nu jouw eigen vrolijke trenchcoat!

01.07.2016 - Vriendin en HappyRainyDays slaan de handen ineen en vragen lezeressen een mooie print te ontwerpen en in te sturen voor 12 augustus 2016. En de winnende trenchcoat wordt daadwerkelijk in productie genomen.

Doe mee!
Stefanie: vanaf de zijlijn

01.07.2016 - Adriana speelt achter huis met een vriendinnetje. Ik zit aan de picknicktafel, als ik vanuit mijn ooghoek beweging bij het voorraam zie. Het is Nico.

Blog
Recept voor Tex-Mex-stoofpotje

01.07.2016 - Heerlijke stoofpot met varkenshaas, kidneybonen en mais.

Bekijk het recept
Vriendin daghoroscoop

01.07.2016 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Video: zo pekel je een kip

30.06.2016 - Kip is lekker licht en daarom perfect voor zomerse gerechten. Maar hoe zorg je ervoor dat je kip mals is? Nou, door een kip te pekelen! En wij leggen je uit hoe je dat doet.

Lees meer

5

Winnen: 10 x het boek On the go van Rens Kroes

30.06.2016 - Als het aan Rens Kroes (29) ligt, mag de lunch soms wel iets spannender dan een boterham met kaas. Een goede voorbereiding is daarbij een must. Hoe je dit aanpakt, lees je in haar nieuwe boek On the go.

Win!
Leuk! Kijken naar buitelende bultruggen

30.06.2016 - In het Omniversum draait vanaf 5 juli de prachtige film Giant Wales. Op een gigantisch koepelscherm geniet je van een groep bultruggen

Lees meer!

1

Genieten op vakantie zonder extra kilo's

30.06.2016 - Bye, bye, kilo's! Dit jaar komen ze er niet aan. Koken op vakantie moet vooral niet te ingewikkeld zijn, maar wél lekker. Kookblogster Betina Oostveen, van Betty’s Kitchen geeft je makkelijke én magere recepten voor op de camping of tijdens een picknick.

Recepten

9

Winnen: een weekend weg in het Coca Cola Beach House

30.06.2016 - Vanuit een hottub genieten van de zonsondergang, op het strand ontbijten surfen en samen met vrienden lol maken, dat is de ultieme zomer belevenis in het Coca Cola Beach house.

Win!

11

Winnen: Ik jou ook

30.06.2016 - De Vriendin Zomerspecial ligt weer in de winkels! Op pagina 92 vind je 19 boeken die je kunt winnen. Elke dag plaatsen we weer een leuk boek op de website. Wil je kans maken op een boek? Houd Vriendin.nl dan goed in de gaten en speel mee. Vanaf vandaag maak je kans op het boek Ik jou Ook.

Win!
Just keep swimming, just keep swimming...

30.06.2016 - Na dertien jaar wachten, is het eindelijk zover: het vervolg van de film Finding Nemo. In het buitenland is deze topfilm al een groot succes. In Finding Dory gaat de vergeetachtige Dory gaat op zoek naar haar ouders. Tijdens een avontuurlijke reis door de oceaan komt ze samen met Nemo en Marlin terecht in een aquarium en revalidatiecentrum voor zeedieren. Daar krijgt ze hulp van de bijzondere inwoners.

Trailer

1

Spannend! Kijk jij morgen naar de cliffhanger van GTST?

30.06.2016 - Het is weer zover: de jaarlijkse cliffhanger van GTST staat op het programma. Morgen zal de laatste aflevering van het seizoen op de buis verschijnen, en men zegt dat dit een hele spannende gaat worden!

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | ... | 821 |
Bekijk alle aanbiedingen
Vriendschap gezocht!
Praat mee
Meld je aan voor onze testlounge!
Boekenclub 2

Laatste reacties

Volg Vriendin op Twitter!

Voortaan Vriendin op je deurmat!

Volg Vriendin op Instagram!

Inloggen

of log in via:

Nieuwsbrief