×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Oplossing puzzel 37: duintop

23.11.2017 - Winnaars van laarsjes uit de Amsterdam-serie van Wolkyshop t.w.v. € 169.95 zijn...

Lees meer!
Oproep: Groot geldbedrag gevonden?

23.11.2017 - Wij zoeken een vrouw die ooit een groot geldbedrag heeft gevonden en daar (anoniem) over wil vertellen. Heb je zoiets meegemaakt? Wat heb je met het geld gedaan en besloot je het te houden? Heb je je daarover schuldig gevoeld? Mail ons dan via post@vriendi.audax.nl met als onderwerp ‘Gevonden’.

Meld je aan!

15

Win 5x Nijntjes Eerste Licht nachtlampje (t.w.v. € 75,-)

23.11.2017 - Met dit nachtlampje wordt ieder kind vrolijk wakker. Nijntje Eerste licht (t.w.v. € 75,-) is gemaakt van zachte siliconen en dus ook geschikt om mee te knuffelen. Hij is draadloos en op te laden met een USB-kabel. Zo gaat hij wekenlang mee. Handig om mee te nemen!

Doe mee!
Video: zo vorm en kook je pretzels

23.11.2017 - Deze pretzels zijn lekker, gezond en 100% plantaardig. Serveer ze met een bakje nacho saus. Kijk in Vriendin 47 voor meer heerlijke vegan snacks.

Kijken!
Recept voor tempura van garnalen en groenten

23.11.2017 - Tempura is een Japans gerecht en tegelijk een manier van bereiden, namelijk: ingrediënten frituren. Heerlijk en weer eens wat anders!

Bekijk het recept
Vriendin daghoroscoop

23.11.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!

4

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

8

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
Oproep: 'Zeg ’ns eerlijk…'

22.11.2017 - Hoe zijn de taken bij jou thuis verdeeld? Vriendin zoekt moeders die hierover willen vertellen. Wie heeft er strakke afspraken over wie, wat, wanneer doet? En wie laat het meer aan het toeval over?

Geef je op
« vorige | 1 | 2 | 3 | ... | 815 |

Praat mee

Laatste reacties

Bekijk alle aanbiedingen
Boekenclub 2
 

Vriendschap gezocht!
Meld je aan voor onze testlounge!

Volg Vriendin op Twitter!