×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Adele gaat mogelijk niet meer touren

29.06.2017 - Dit liet de zangeres weten via een handgeschreven brief aan haar fans.

Lees meer
Vriendin daghoroscoop

29.06.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Win het boek De Oranje Leeuwinnen van Annemarie Postma

28.06.2017 - Met het EK Vrouwenvoetbal voor de deur is het boek De Oranje Leeuwinnen van Annemarie Postma (32) een mustread. Eerder schreef Annemarie al over vrouwenvoetbal voor Het Parool en Voetbal international.

Win!
Onweerstaanbare appels

28.06.2017 - Tot ziens, donut. Hallo appel. Kern eruit, in ringen snijden, goddelijke topping erop: een appel om je vingers bij af te likken.

Recept
Judith en Carlijn werken de to-dolijst van drukke mensen af: 'Wij voelen ons voor geen klusje te goed'

28.06.2017 - Carlijn (24) runt samen met haar moeder Judith (55) een butler-servicedienst. Ze doen klusjes waar anderen geen zin in of geen tijd voor hebben. “Mensen zien ons als een hulplijn, de assistent die je echt voor álles kunt bellen.”

Lees meer
Susannes zus werd vermoord door haar ex: 'De dader krijgt tien jaar cel, maar ik heb levenslang'

28.06.2017 - Op 10 augustus 2015 werd Linda van der Giesen op de parkeerplaats bij haar werk door haar ex doodgeschoten. Haar zus Susanne (28) vindt het moeilijk het leven weer op te pakken. Speciaal aan Vriendin vertelt ze haar verhaal.

Lees meer
Dromen in Drenthe

28.06.2017 - Zin in een fijne minivakantie? Kom genieten van de rust, ruimte, natuur en cultuur in het prachtige Drenthe!

Lees meer

6

Maak 10x kans op Magic van Danielle Steel

28.06.2017 - In het boek Magie van Danielle Steel verzamelen gasten zich bij een jaarlijks diner in Parijs. ’s Avonds laat iedereen een ballon op, met daaraan een wens voor het nieuwe jaar.

Win

2

Tomatenrisotto met rucola en geitenkaas

28.06.2017 - Zin in een makkelijk, maar snel recept waarbij je maar slecht één pan nodig heb. Maak dan deze heerlijke risotto met tomaat, rucola en geitenkaas.

Recept
Vriendin daghoroscoop

28.06.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Video: zomertruien en een zonnebrand tip

27.06.2017 - De nieuwe zomertruien hebben franjes of een kanten rug. Leuk over een zomerjurkje én handig over een bikini op het strand. Weten hoe je je het beste insmeert? Bekijk de video!

Video
Nicole: ‘Al mijn vriendinnen zijn al moeder. Zal dat mij ooit lukken?’

27.06.2017 - Het lukt Nicole (29) en haar vriend Mark (32) maar niet in verwachting te raken. "Waarom het bij mij niet lukt? Ik heb echt geen idee. Ik doe niks anders dan mijn vriendinnen en leef zelfs gezonder."

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | ... | 945 |

Praat mee
Bekijk alle aanbiedingen

Laatste reacties

 
Vriendschap gezocht!
Boekenclub 2
Meld je aan voor onze testlounge!

Volg Vriendin op Twitter!