×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Wij zijn jarig dit jaar! Word jij gasthoofdredacteur van Vriendin?

23.02.2017 - Ben jij altijd benieuwd geweest hoe het er op een redactie aan toegaat? Altijd al eens willen rondkijken op een redactie en willen weten hoe een tijdschrift tot stand komt? Dan is dit je kans!

Meld je aan!
Stefanie: Faiths nieuwe leven begint vorm te krijgen

24.02.2017 - Voorzichtig durf ik het te denken: ‘Volgens mij gaat het best goed met Faith op haar nieuwe plekje.’ Ze woont nu twee maanden in een appartementje, met begeleiding van een stichting die mensen met een beperking ondersteunt.

Lezen
Diergaarde Blijdorp zoekt naam voor pasgeboren neushoorntje

24.02.2017 - Je leest het goed: Diergaarde Blijdorp heeft jouw hulp nodig. Verzin jij vandaag nog een leuke naam voor dit schattige diertje?

Lees verder

1

Recept voor gele paprikasoep met kruidencrème

24.02.2017 - De combinatie van paprika en kruidencrème is heerlijk. Daarnaast nog makkelijk te bereiden ook, ideaal als je weinig tijd hebt om te koken!

Recept
Vriendin daghoroscoop

24.02.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Oproep: en ineens is je kind ‘de dader’

23.02.2017 - Het leek zo 'lollig', maar het pesterijtje van je puber liep behoorlijk uit de hand en had enorme gevolgen. De verstuurde naaktfoto kwam onder ogen van de hele school! Heb jij dit meegemaakt met je puber? Heeft jouw kind online een pesterij uitgehaald waar hij of zij de gevolgen totaal niet van overzag? Dan willen we jouw verhaal graag brengen. Mail je verhaal naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Het liep uit de hand’.

Oproep
Voorverkoop strandconcert ‘Live on the Beach’ met Anouk gestart

23.02.2017 - Succesvolle rockzangeres Anouk zal deze zomer een concert geven op het strand van Scheveningen. Tijdens het evenement kunnen bezoekers met hun voeten in het zand en uitzicht op zee van de muziek genieten. Het strandconcert, genaamd ‘Live on the Beach’, vindt plaats op vrijdag 8 september.

Lees meer
Lezeressen delen hun grootste modeblunder: ‘Ik had niet door dat er een seksuele handeling werd gesuggereerd’

23.02.2017 - De hele avond rondlopen met het prijskaartje aan je jurk, uit je broek scheuren of je shirt binnenstebuiten dragen. Jullie mailden ons helemaal plat met de grappigste modeblunders.

Lees meer
Kimberly kreeg drie kinderen van haar overleden man en wordt overladen met cadeaus

23.02.2017 - Het kwam vorige week al langs bij RTL Nieuws: tijdens Kimberly's eerste zwangerschap overleed haar man Stefan. Dankzij ingevroren embryo's kreeg ze vervolgens nog twee kinderen van hem.

Lees meer
Oproep: Hij zat heel lang achter me aan en nu pas zie ik hoe leuk hij is

23.02.2017 - Heeft jouw partner jarenlang een oogje op je gehad, terwijl jij hem niet zag staan? Bleef hij je bestoken met liefdesbrieven en cadeautjes, ook al wees jij hem af? Wat maakte dat de vonk tóch oversloeg? Mail jouw liefdesverhaal naar post@vriendin. audax.nl met als onderwerp ‘Hij zat lang achter me aan’. Of vul het formulier hieronder in.

Meld je aan!

1

Oplossing puzzel week 50: meermin

23.02.2017 - Winnaars van een midweek of weekend in bungalow type Schakel op Beach Resort Makkum t.w.v. € 445 zijn...

Heb ik gewonnen?
Waar te koop (Vriendin 08)

23.02.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

10

Win 20x het boek 'De droogte'

23.02.2017 - In De droogte (t.w.v. € 19,99) wordt een plattelandsdorpje geteisterd door extreme droogte. Het vee sterft en de inwoners zijn wanhopig. Iedereen is verbijsterd als drie gezinsleden ineens dood worden aangetroffen. We geven maar liefst 20 boeken weg!

Win!
« vorige | 1 | 2 | 3 | ... | 922 |
 

Bekijk alle aanbiedingen

Praat mee

Vriendschap gezocht!
Meld je aan voor onze testlounge!

Laatste reacties

Boekenclub 2

Volg Vriendin op Twitter!