Speelgoedfiguren komen tot leven

25.11.2015 - Vroeger konden je kinderen waarschijnlijk uren spelen met de speelgoedfiguren van Toy Story en Star Wars, maar deze fotograaf heeft er iets bijzonders meegedaan. In zijn foto’s lijkt het net of de figuren tot leven komen. Wat vind jij ervan?

Lees meer!

2

2016: kom maar op!

25.11.2015 - Wat ga jij anders doen in 2016? Eindelijk goed ontbijten, aan de slag met je droomboek of van baan wisselen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw plannen! Mail ze naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp '2016, kom maar op.' Ook kun je het formulier invullen.

Geef je op!
Vriendin 48: tips van budgetcoach Suzanne van Weerd

25.11.2015 - Feestmaand december: gezellig, maar ook een aanslag op je portemonnee. Vriendin vroeg budgetcoach Suzanne (van het tv-programma Uitstel van Executie) naar haar beste tips. “Laat je niet meeslepen door de decembergekte.”

Tips
Recept voor tonijnsalade met knapperige boontjes

25.11.2015 - Lekkere knapperige salade!

Bekijk het recept
Vriendin daghoroscoop

25.11.2015 - Dit is jouw daghoroscoop voor 25 november:

Bekijk jouw daghoroscoop
RTL-nieuwspresentator Meike de Jong houdt van goede gesprekken

24.11.2015 - Hoera voor de herfst. We maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met Meike de Jong (36), presentator van RTL Nieuws. “Op zaterdag lees ik op de bank mijn krantjes. Lekker, met een dubbele espresso erbij.”

Lees meer

2

Win 10x het boek Het dansende dierenbos

24.11.2015 - Het dansende dierenbos is een boek waarbij kinderen op een speelse manier kennismaken met yoga. Bij elk dier hoort een lied en een yogahoudingen die dat dier zou kunnen maken.

Doe mee!
Corendon Foundation reikt Vriendschapsprijs 2015 uit

24.11.2015 - De Corendon Foundation vindt de relatie tussen Turkije en Nederland belangrijk. Daarom heeft Corendon in 2013 de Vriendschapsprijs Nederland – Turkije opgezet. De winnaars, de Nederlands-Turkse fotograaf Ahmet Polat, de Turkse ondernemer Nurettin Eroğlu en de Nederlandse Turkije-liefhebber Ans Dams wonnen de prijs van 2015.

Lees meer
Oproep: help, mijn vader heeft een nieuwe vriendin…en ze is pas 24!

24.11.2015 - Heeft jouw vader een vriendin die heel veel jonger dan hij is (en dus bijna net zo oud als jij)? Dan horen wij graag jouw verhaal. Je mag anoniem je hart uitstorten! Stuur je verhaal naar post@vriendin.audax.nl onder de vermelding van 'Mijn vader heeft een nieuwe vriendin' of vul het formulier in.

Geef je op
Vriendin 48: Liek schreef een boek over het verlies van haar twee kinderen

24.11.2015 - ‘Ik wilde weten: hoe pak je de draad weer op?’

Lezen
Mooi: bijzondere video’s bij het tankstation

24.11.2015 - Waar gaat eigenlijk iedereen elke dag naartoe? Als je gaat tanken kom je verschillende mensen tegen. Shell vond het tijd om mensen te vragen waar zij naartoe gaan. Er kwamen bijzondere en inspirerende verhalen uit #StationStories. We hebben de mooiste filmpjes voor je verzameld.

Video's

7

Win 10x Bloompost

24.11.2015 - Verras iemand met Bloompost: verse bloemen door de brievenbus. Met een prachtige bos bloemen, wenskaart of extraatje in een luxe verpakking maak je iedereen blij.

Win!
« vorige | 1 | 2 | 3 | ... | 720 |
Vriendschap gezocht!
Bekijk alle aanbiedingen
Praat mee
Meld je aan voor onze testlounge!
Boekenclub 2

Laatste reacties

Volg Vriendin op Twitter!

Voortaan Vriendin op je deurmat!

Volg Vriendin op Instagram!

Inloggen

of log in via:

Nieuwsbrief

Boek van de week