×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Vrijdag Veilingdag: win 3x 2 bioscoopkaartjes voor Manchester by the sea

17.01.2017 - In Manchester by the sea (vanaf 19 januari in de bioscoop) krijgt Lee na het plotse overlijden van zijn broer de voogdij over diens zoon. Hij keert terug naar de plek waar hij opgroeide en wordt herinnerd aan een tragisch verleden. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we 3x 2 bioscoopkaartjes weg!

Zo werkt het
Uittip: toneelstuk Body Language

17.01.2017 - Alfred van den Heuvel (63) speelt in het nieuwe toneelstuk Body language: een spoedcursus lichaamstaal. Deze toneelkomedie is gebaseerd op de internationale bestseller van Allan en Barbara Pease. In Vriendin 3 stellen we Alfred drie vragen over zijn nieuwe toneelstuk.

Lezen
Vriendin 3: Bianca's vader en moeder gaan na 42 jaar huwelijk uit elkaar

17.01.2017 - Als ze te horen krijgt dat haar ouders na ruim veertig jaar gaan scheiden, is Bianca (36) ontzettend verdrietig. ''Ik hou van allebei, maar ik wil geen partij kiezen!''

Lezen!

5

Win: 10x het boek 'Blind date' van Marelle Boersma

17.01.2017 - In de thriller Blind date houdt de vrijgezelle Moon een blog bij over haar datingverhalen. Haar blog wordt steeds populairder en ze krijgt veel reacties. Er is één die haar wel graag wil en hij gaat tot het uiterste.

Win!
Borstkanker herkennen? Deze foto helpt

17.01.2017 - Het is niet makkelijk om borstkanker te ontdekken. Deze foto helpt je verschillende symptomen herkennen.

Lezen
Actrice Holly Mae Brood: 'Ik heb nooit een plan gehad, gewoon geluk'

17.01.2017 - Eigenlijk zou ze danseres worden. Maar toen Holly Mae Brood (22) ook leuke andere werkaanbiedingen kreeg, zoals Holland’s next top model en rollen in films en series, besloot ze van haar pad af te wijken. Zonder spijt! “Ik geniet van alles wat ik doe.”

Lezen
Oproep: zorgen om de zorg

17.01.2017 - Te weinig tijd, te weinig geld, te weinig aandacht: de ouderenzorg ligt zwaar onder vuur. Voor een interview in Vriendin zijn we op zoek naar iemand die jarenlang in een verpleeg- of verzorgingshuis heeft gewerkt, maar daarmee is gestopt omdat ze zich er – om die reden - niet meer op haar plek voelde. Herken je jezelf hierin, en zou je je ervaringen met onze lezeressen willen delen?

Geef je op
Recept voor Ligurische spaghettisalade

17.01.2017 - Van 23 t/m 29 januari is het de 'Even geen vlees week'. Om alvast in de vegetarische sfeer te komen plaatsen we deze week iedere ochtend een vegetarisch recept. Vandaag het recept voor een Ligurische spaghettisalade.

Bekijk het recept
Vriendin daghoroscoop

17.01.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
4x eten dat helpt bij het afvallen

16.01.2017 - Wil je graag een paar kilo kwijt? Deze voedingsmiddelen helpen je daarbij.

Lees meer!
Oproep: Ik koppelde mijn moeder

16.01.2017 - Wilde jij je moeder zo graag gelukkig zien dat je haar hebt gekoppeld?

Geef je op!
6 tips voor het gebruik van droogshampoo

16.01.2017 - Droogshampoo is ideaal als je geen tijd hebt om je haar te wassen. Volg bij het gebruik wel deze tips op.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | ... | 913 |

Praat mee

Laatste reacties

Vriendschap gezocht!
Boekenclub 2
Bekijk alle aanbiedingen
Meld je aan voor onze testlounge!

Volg Vriendin op Twitter!

Volg Vriendin op Instagram!

Inloggen

of log in via:

Nieuwsbrief