×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Oproep: Dankzij Vriendin...

25.08.2016 - Binnenkort viert Vriendin een mooi jubileum, en is daarom op zoek naar jouw verhaal waarin Vriendin een belangrijke rol speelde! Heb jij, dankzij Vriendin, bijvoorbeeld je hartsvriendin leren kennen? Ben je door een reactie op je gezondheidsverhaal beter geworden? Werd je geïnspireerd om je leefstijl om te gooien, je woonkamer te veranderen of eindelijk je droom na te jagen? Leerde je dankzij vriendin je vriend kennen? Laat het ons weten, wij zijn enorm benieuwd naar jouw verhaal! Stuur een mail naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp 'Dankzij Vriendin'. We kijken ernaar uit!

Geef je nu op!

4

Vrijdag Veilingdag: win vandaag een pakket van De Zilveren Lepel Kookschool

26.08.2016 - ...met daarin vier boeken. Dol op koken? Doe vandaag mee met onze veiling en maak kans op dit leuke pakket. We mogen 3 pakketten weggeven.

Doe nu mee!

1

Stefanie: achter de wolken schijnt de….

26.08.2016 - Stefanie is laatst op vakantie geweest met haar man en Adriana. In deze blog blikt zij terug. Het weer was iets minder mooi dan deze week, maar Stefanie weet het positief om te draaien. Je gaat bijna denken: ach, weer of geen weer...

Lezen
Tv-tip: laatste RTL Boulevard met Albert Verlinde

26.08.2016 - Vanavond is Albert Verlinde voor het laatst te zien in RTL Boulevard. Verlinde was 15 jaar lang in het programma te zien. Een stil vertrek is daarom niet op zijn plaats! Vanavond wordt daarom uitgebreid teruggeblikt op de mooie en verdrietige momenten.

Lezen
Recept voor noedelsoep met shiitake en garnalen

26.08.2016 - Maak dit lekker pittige soepje!

Bekijk het recept
Vriendin daghoroscoop

26.08.2016 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop

19

Winnen: 10x het boek Foodsisters

25.08.2016 - Het is best lastig om een simpele, smakelijke, maar ook gezonde maaltijd op tafel te zetten als suiker overal op de loer ligt. Dat je aankomt, wil niet altijd zeggen dat je te veel eet, maar misschien eet je wel het verkeerde.

Win het boek!
Ontroerend: de kat Little Andrew houdt tijdens zijn laatste rit de armen van zijn baasjes vast

25.08.2016 - Je huisdier laten inslapen, velen van jullie weten waarschijnlijk hoé hartverscheurend dat is. Little Andrew (zie foto) leek te beseffen dat dit zijn laatste bezoek aan de dierenarts zou worden en hield nog even zijn baasjes vast.

Lezen

2

Waar te koop (Vriendin 34)

25.08.2016 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Creatief met nagellak

25.08.2016 - Wist je dat je de mooiste printjes kunt maken met nagellak in verschillende kleuren en een kommetje water? Je kunt de prints op je nagels plakken, maar ook op een kaart of je nieuwe mobielhoesje.

Lees meer

1

Oplossing puzzel week 24: terrier

25.08.2016 - Winnaars van een zomerse fietsset t.w.v. € 93,90 zijn...

Heb ik gewonnen?
Vanaf vandaag: de Nijmeegse Fiets4daagse

25.08.2016 - Terug van (negen jaar) weggeweest: de Nijmeegse Fiets4daagse. Tijdens deze dagen kun je Nijmegen per fiets of e-bike verkennen. Het evenement is van 25 tot en met 28 augustus.

Lees meer
Win 10x het Vriendenboek voor Ziekenbezoek

25.08.2016 - Het Vriendenboek voor ziekenbezoek is een invulboek voor (familie en) vrienden met een zieke in hun midden. Allerlei mooie en bijzondere momenten in de vriendschap komen voorbij. Waar hebben jullie bijvoorbeeld het hardst om gelachen? Een boekje vol onbetaalbare herinneringen.

Win!
« vorige | 1 | 2 | 3 | ... | 841 |
Vakantiepakket
Bekijk alle aanbiedingen
Vriendschap gezocht!
Praat mee
Meld je aan voor onze testlounge!
Boekenclub 2

Laatste reacties

Volg Vriendin op Twitter!

Zomeraanbieding-abonnement

Volg Vriendin op Instagram!

Inloggen

of log in via:

Nieuwsbrief